Philharmonie Zuidnederland: Klassiek geeft toekomst. Geef om klassiek.

Foto: Simon van Boxtel
Mensen raken in hoofd, hart en ziel met de mooiste symfonische muziek op het hoogste niveau. Op momenten die ertoe doen. In de concertzaal met de prachtigste symfonische werken en bij regionale evenementen. Met bijzondere concerten, bruisende educatieve programma’s voor kinderen en innovatieve formats met unieke ervaringen voor iedereen.
Talentontwikkeling staat hoog in het vaandel bij philharmonie zuidnederland: met de harmonie- en fanfareconcerten en onze orkestacademie krijgen jonge musici en dirigenten de kans zich te verder ontwikkelen.
 
Ook zoekt philharmonie zuidnederland altijd naar wegen om het rijke amateur muziekleven van dienst te zijn, speelt het orkest op bijzondere locaties en is het een enthousiasmerende schakel tussen cultuur en bedrijfsleven. 
 
Zo laten we iedereen de kracht van klassieke muziek ervaren en is philharmonie zuidnederland hierin de verbindende schakel.
 
Uw steun aan Het philharmonie zuidnederland Fonds is voor ons van grote waarde
Het philharmonie zuidnederland Fonds is in 2017 opgericht met als doel de pijlers van het gezelschap, veelzijdigheid, verbinding met de regio en educatie, nu en in de toekomst te waarborgen. 
 
Help ons mee om iedereen de magie van klassieke muziek te laten ervaren en klassieke muziek voor komende generaties levend te houden. Oók in deze bijzondere tijd; live én online. Wij nodigen u graag uit een verbintenis met ons aan te gaan en mee te bouwen aan de ontwikkeling van dit passievolle orkest. Samen verrijken wij het leven van mensen in Zuid-Nederland en óók daarbuiten.
 
Relatiemanager Maud Douwes neemt graag de tijd om u persoonlijk te informeren
maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
088-1660723/06-12401230
 
ALGEMENE INFORMATIE
​philharmonie zuidnederland

088-1660700
www.philharmoniezuidnederland.nl
www.philharmoniezuidnederlandfonds.nl
Intendant en bestuurder: Stefan Rosu
Voorzitter: Rob Stevens
ANBI: Ja
IBAN: NL10INGB0009146261
Doel: De philharmonie zuidnederland schept en herschept emoties en daarmee dierbare herinneringen. Wij bieden een indrukwekkende muziekbeleving op een manier en in een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.