philharmonie zuidnederland: Steun ons om symfonische klassieke muziek voor komende generaties levend te houden

philharmonie zuidnederland: Steun ons om symfonische klassieke muziek voor komende generaties levend te houden
philharmonie zuidnederland: Steun ons om symfonische klassieke muziek voor komende generaties levend te houden
Een orkest dat de waarde van symfonische klassieke muziek óók in de 21 eeuw weet te behouden, dat is de missie van onze musici, stafleden, directie en Raad van Toezicht. Voorop staat hierin de levendige band met de Zuid-Nederlandse samenleving. Dat blijkt uit de succesvolle projecten in de regio op momenten die ertoe doen. De philharmonie zuidnederland is hiermee een orkest dat mensen in de regio Zuid-Nederland via muziek verbindt en zorg draagt voor een omgeving waarin mensen geïnspireerd worden. Het orkest omarmt en benadrukt haar rol als identiteitsbepalende factor van deze regio vanuit de kernwaarden kwaliteit, veelzijdigheid en bevlogenheid.
 

Betekenis van giften aan Het philharmonie zuidnederland Fonds
Het philharmonie zuidnederland Fonds is in 2017 opgericht met als doel de pijlers van het gezelschap, verbinding met de regio, educatie en innovatie, nu en in de toekomst te waarborgen. Alleen met een constante investering kan philharmonie zuidnederland haar toonaangevende positie in Zuid-Nederland bevestigen, verstevigen en uitbouwen. 
 
Help ons mee onze missie voor komende generaties levend te houden. Wij nodigen u graag uit een verbintenis met ons aan te gaan en mee te bouwen aan de ontwikkeling van dit passievolle orkest. Zo leert u ons team, onze musici en dirigenten persoonlijk kennen en zet u samen met ons de klassieke muziektraditie van nu en de volgende generatie voort. Wij creëren een samenwerking die past bij úw persoonlijke voorkeuren. Samen verrijken wij het leven van mensen in deze regio.
 
Relatiemanager Maud Douwes neemt graag de tijd om u persoonlijk te informeren
maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
088-1660723/06-12401230
 
ALGEMENE INFORMATIE
philharmonie zuidnederland
088-1660700
www.philharmoniezuidnederland.nl
www.philharmoniezuidnederlandfonds.nl
 
Intendant en bestuurder Stefan Rosu
Voorzitter Rob Stevens
IBAN NL30ABNA0522277314
ANBI-beschikking ja
Doel De philharmonie zuidnederland schept en herschept emoties en daarmee dierbare herinneringen. Wij bieden een indrukwekkende muziekbeleving op een manier en in een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.