Ifunds: Meer bereiken met CRM-oplossingen van Ifunds

Ifunds: Meer bereiken met CRM-oplossingen van Ifunds
Ifunds: Meer bereiken met CRM-oplossingen van Ifunds

Ifunds ondersteunt fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen met gespecialiseerde CRM-oplossingen.

 
Korte omschrijving van uw organisatie:
Ifunds heeft als doel non-profitorganisaties te helpen bij het realiseren van hun maatschappelijke doelstelling. Dit doen we door het leveren van softwareproducten en diensten die onze klanten helpen meer te bereiken. Meer bereiken in diverse dimensies:
  • meer mensen (achterban, relaties, donateurs, vrijwilligers, leden);
  • meer impact;
  • meer financieel bereik.
 
Wat zijn de kernpunten uit uw MVO-beleid?
Door maatschappelijk verantwoord ondernemen, trachten we verschil te maken door wat we doen als bedrijf, maar ook als individuen, zowel persoonlijk als professioneel.
Ons commitment:
  • We streven ernaar een betrouwbaar en betrokken partner te zijn voor onze klanten.
  • We zijn een betrokken werkgever.
  • We gaan verantwoord om met het milieu.
  • We werken actief mee aan kennisdeling binnen de sector. 
  • We leveren software-oplossingen die onze klanten helpen hun maatschappelijke doelstelling te bereiken.
  • Wij hebben voor onze medewerkers het Volunteer for Vacation-programma, dit stelt medewerkers in staat non-profitorganisaties te ondersteunen binnen werktijd.
 
Hoe kunt u (potentiële) charitatieve organisaties concreet van dienst zijn?
Voor charitatieve organisaties is het in de huidige wereld meer dan ooit een uitdaging om zich staande te houden en de aandacht op zich te vestigen. Op basis van data gegenereerd uit Ifunds Fundraising, ons toekomstgerichte CRM product, kunnen fondsenwervende organisaties, vermogensfondsen en ledenorganisaties op het juiste moment en via de juiste kanalen communiceren met diverse stakeholders. Zo dragen we bij aan efficiënter werken en zorgen er daarmee voor dat deze organisaties meer met de inhoud bezig kunnen zijn om hun doelstellingen te realiseren.
 
Belangrijkste resultaten over het afgelopen jaar:
In 2016 zijn Ifunds en Cherry-T samen gegaan onder de naam Ifunds. Cherry-T was eveneens aanbieder van producten op basis van Microsoft Dynamics CRM voor fondsenwervende organisaties, ledenorganisaties en vermogensfondsen. Door de samenwerking kunnen klanten nog beter voorzien worden van sector specifieke software- en informatieoplossingen.

DDB Profiel

Opgericht
1994
Doelstelling
Ifunds heeft als doel non-profitorganisaties te helpen bij het realiseren van hun maatschappelijke doelstelling. Dit doen we door het leveren van softwareproducten en diensten die onze klanten helpen meer te bereiken.
Medewerkers
45
KvK
31041580