CliniClowns brengen vrolijkheid en lichtheid

CliniClowns brengen vrolijkheid en lichtheid
CliniClowns brengen vrolijkheid en lichtheid
CliniClowns zet zich sinds 1992 in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking én voor mensen met dementie. Onze professionele clowns weten met spel en humor contact te maken met het positieve en gezonde in een persoon. En dit heeft effect: kinderen ontspannen en ervaren minder angst. Mensen met dementie voelen zich gezien en bloeien op. 
 
De CliniClowns spelen in nagenoeg alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, in revalidatieklinieken, medisch kinderdagverblijven, hospices, op scholen, online in de CliniClowns App en in zorginstellingen voor mensen met dementie. 
 
Dit willen wij als organisatie concreet bereiken:
Ons doel is zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie even ‘op te tillen’ uit hun situatie. Een CliniClowns bezoek gaat verder dan afleiding en plezier; het kan zorgen voor ontspanning en een afname van angst en stress. En draagt zo bij aan het welzijn van mensen in een kwetsbare situatie. 
 
Op deze manier kunnen major donors onze organisatie concreet steunen:
Voor giften van €1.000 of meer kunnen onze relatiemanagers helpen met een eenvoudig geefplan. Optimaal belastingvoordeel, bijzondere wensen zoals bezoeken aan een ziekenhuis of zorginstelling bij u in de regio én persoonlijke terugkoppeling over wat we met uw gift hebben kunnen realiseren, zijn hier onderdeel van.
 
Major donors kunnen contact opnemen met:
Frances Hilbers-Kuijs: frances.kuijs@cliniclowns.nl of 033-4699040
 
ALGEMENE INFORMATIE
Coen Abbenhuis

CliniClowns
www.cliniclowns.nl
info@cliniclowns.nl
033-4699040
Directeur: Coen Abbenhuis
Voorzitter RVT: Klaas Knot 
Doelstelling: Zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie afleiding en plezier geven om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. 
Keurmerken: CBF, EFHCO 
ANBI: Ja
IBAN: NL31INGB0000006640