Aids de wereld uit is een haalbaar ideaal

Met een nationale schoonheidswedstrijd voor jongeren met hiv bereikten we 7,5 miljoen mensen in Oeganda met hiv-voorlichting.
Met een nationale schoonheidswedstrijd voor jongeren met hiv bereikten we 7,5 miljoen mensen in Oeganda met hiv-voorlichting.
Aidsfonds heeft de kennis en het netwerk om het verschil te maken. We gaan graag met u in gesprek over hoe u van blijvende betekenis kunt zijn in de strijd tegen hiv en aids.  Uw interesses en wensen zijn het uitgangspunt. Wilt u investeren in onderzoek naar genezing of mensen economisch zelfstandig maken, zodat zij minder kwetsbaar worden voor hiv en aids? Wilt u specifiek vrouwen of jongeren ondersteunen? Of homomannen die lijden onder groeiende homohaat in Oost–Europa? U kunt het met ons bespreken. We maken samen een keuze en informeren u vervolgens op maat over de resultaten.
 
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met 
Monique Montenarie 
mmontenarie@aidsfonds.nl
020 8922395 of 06 30146767

Hoe wilt u het verschil maken?
Ongeacht van wie je houdt of wat je doet, hoe je leeft, welke kleur je huid is, of je man of vrouw of kind bent. Iedereen heeft recht op zorg. Helaas is de praktijk anders. Om aids te bestrijden is durf en daadkracht nodig. Lef om je te richten op de groepen en gebieden waar de problemen het grootst zijn. Dat is precies wat Aidsfonds met uw steun kan doen. 
Afgelopen jaar bereikten we miljoenen mensen met projecten op het gebied van voorlichting, hiv-testen en medicijnen. Een paar voorbeelden: 
  • Samen met partners richtten we een noodfonds in Rusland en omringende landen op, waarmee we honderden mensen met hiv hebben geholpen.  
  • We startten 5 nieuwe onderzoeken naar hiv-genezing.
  • We hebben lokale activisten in Indonesië geholpen om te strijden voor betaalbare medicijnen.
 
ALGEMENE INFORMATIE
Aidsfonds
Mark Vermeulen

www.aidsfonds.nl
donateurs@aidsfonds.nl
020 – 62 62 669
Directeur: Mark Vermeulen
Voorzitter: Eric van den Burg
Doel: Een wereld zonder aids en goede zorg voor iedereen met hiv
Keurmerken: ANBI & CBF