Wijze krijgers: pionierseditie van inspiratiesessies op 14 september

25 juli 2017, 10:00
Jo-Anne Raming
Jo-Anne Raming
Nederland telt duizenden 'stille filantropen'. Mensen die buiten het gezichtsveld opereren van media en goede doelen, maar daarom niet minder belangrijke 'verschilmakers' zijn. Jo-Anne Raming is één van die vele stille krachten die indrukwekkend veel heeft gepresteerd in de civil society. Oprichter van de eerste abortuskliniek en de NVSH, maar ook de producent van het ooit vermaarde TV-programma De Ombudsman, omdat ze vond dat de gewone man een stem moest krijgen tegen het toen oppermachtige bedrijfsleven.

Omdat Jo-Anne Raming op zeer hoge leeftijd is geeft zij haar gedachtegoed en haar netwerk graag over aan nieuwe verschilmakers. Mensen zoals Willem Stortelder (bestuurder Lenthe Foundation) en Erik Hallers (ceo Conclusion). Zij hebben Lenthe gevraagd zogenaamde Inspiratiesessies te organiseren uit naam van Jo-Anne en dat gaan wij nu doen onder de naam Wijze Krijgers. Klik hier voor een compacte video-introductie.
 
De eerste pionierseditie vindt plaats op 14 september bij Landgoed Rhederoord (Parkweg 19, De Steeg). De opzet van deze eerste bijeenkomst vindt u onderaan in de bijlage. Overtuigd geraakt dat deze Inspiratie Sessie de moeite waard kan zijn? Geef u dan op via het onderstaande registratieformulier.
De bijdrage in uitsluitend de kosten (er is geen winstoogmerk) voor organisatie, locatie, catering en publicatie is €150,- per persoon.

Ja, ik wil deelnemen aan de eerste sessie van 'Wijze Krijgers'

Datum: 14 september 2017
Locatie: Landgoed Rhederoord (Parkweg 19, De Steeg)
Bijdrage in de kosten: €150,- p.p.
Aanhef
Voorletter(s) / voornaam
Achternaam
Organisatie
Straat en huisnummer
Postcode en woonplaats
E-mailadres
Telefoon
Ik wil de factuur digitaal ontvangen op mijn e-mailadres


 

Over de organisatoren
Zoals u weet heeft Jo-Anne ons gevraagd zorg te dragen voor de gasten en het programma. Dat gaan we doen met veel toewijding en plezier. Bijgesloten de opzet van de eerste bijeenkomst. En omdat het de eerste is zullen we ook wat tijd inruimen voor feedback. Graag nemen we uw ervaring en kennis mee bij het creëren van een bijzondere werkplaats, opdat de arbeid vrucht kan dragen, vroeg of laat. Hartelijke groet, en graag tot 14 september,

Willem Stortelder


Creativity expert, goed bekend en gewaardeerd in Europa en daarbuiten. Mede-oprichter van New Shoes Today en 21 Lobsterstreet. Supporter van mensen en organisaties onderweg naar creatie, innovatie en verandering. Willem's eigen creative capaciteiten zijn zichtbaar in zijn zeer interactieve en gevarieerde trainingssessies. Zijn aanpak gekoppeld aan zijn enthousiasme, creative aard en gevoel voor humor maken hem een creativiteitstimulerende persoon. Zijn uitbundigheid en joie de vivre stellen hem in staat om te communiceren met mensen uit alle lagen van de maatschappij.
Erik Hallers
 
gerelateerde items