Gratis e-book: 'Filantropie voor Dummies'

24 november 2016, 13:54
Dankzij steun van Lenthe Foundation nu gratis beschikbaar voor alle bestaande abonnees en voor nieuwe abonnees die een kosteloos abonnement op DDB Journaal aanvragen.
Dankzij steun van Lenthe Foundation nu gratis beschikbaar voor alle bestaande abonnees en voor nieuwe abonnees die een kosteloos abonnement op DDB Journaal aanvragen.
‘Welkom in Het Land van Goed Doen, Filantropie voor Dummies’ is een digitale uitgave van social enterprise Lenthe en vormt een bescheiden excerpt uit de 600 pagina’s tellende, gedrukte jaargids De Dikke Blauwe3 (ISBN 978-90-75458-83-1). Door financiële bijdrage en medewerking van Lenthe Foundation kan dit e-book ter waarde van 10 euro gratis ter beschikking worden gesteld voor zowel alle bestaande abonnees als voor iedereen die zich nieuw aanmeldt als gratis abonnee van DDB Journaal. 
 
Nederland is een land waar ‘goed doen’ een lange historie heeft. Burgers en burgerinitiatieven zijn tussen overheid en markt bij ons van oudsher zeer actief en zetten zich met eigen middelen vol overgave in voor goede doelen. Niet alleen door geld te geven of te investeren (donateurs, filantropen, fondsen, social investors), tijd (vrijwilligers), maar ook door bestuurlijk actief te zijn.

We leven dus in een echt Land van Goed Doen. Maar daar de weg te vinden, is een hels karwei. Zelfs voor de autochtone bewoners. Alles in dit land is in beweging, de grenzen zijn van elastiek, de begrippen lijken fluïde en de doorstroom is duizelingwekkend. De Dikke Blauwe is uw journalistiek onafhankelijke gids. Wij brengen voor u de Het Land van Goed Doen - letterlijk - in kaart.

Onze gidsfunctie vervullen wij wekelijks in het digitale opiniemagazine DDB Journaal, door nieuws te dui-den en te becommentariëren. We doen dat jaarlijks in ons gedrukte boek De Dikke Blauwe. De laatste versie - De Dikke Blauwe3, Jaargids 2016-2017 - telt maar liefst 600 pagina’s vol informatie & inspiratie. Het e-book 'Welkom in Het Land van Goed Doen: filantropie voor dummies' is een excerpt uit dat massieve jaarboek; een uitgave die door steun van Lenthe Foundation gratis beschikbaar kan worden gesteld.

Wilt u dit e-book t.w.v. 10 euro GRATIS ontvangen?
►Bestaande abonnees hebben als onze trouwe supporters sowieso recht op een exemplaar van dit e-book: stuur een mail aan info@lenthe.nl en vermeld in de onderwerpregel: abonnee: e-book.
Let op: u hoeft zich als bestaande abonnee niet opnieuw aan te melden als gratis abonnee, want u blijft DDB
 Journaal gewoon ontvangen!

►Niet-abonnees: Meld u aan voor een kosteloos abonnement op DDB Journaal, dan ontvangt u automatisch dit e-book: klik hier.
Heeft u door ons e-book de smaak te pakken? En wilt u nog veel meer weten over de wonderlijke wereld van doneren & sociaal investeren? Bestel dan nu onmiddellijk de complete jaargids De Dikke Blauwe3: 600 pagina's informatie & inspiratie die elke beslisser in de Nederlandse filantropie moet hebben: klik hier.
 
gerelateerde items