Welke informatie staat er op jullie website www.dedikkeblauwe.nl?

7 oktober 2017, 00:00
www.dedikkeblauwe.nl: schatkamer aan content
www.dedikkeblauwe.nl: schatkamer aan content
Sinds begin 2016 beschikt De Dikke Blauwe over een state of the art-website. Bezoekers omschrijven die als ‘een schatkamer aan content waarin je eindeloos kunt dwalen, maar ook snel kunt vinden wat je zoekt’. Met meer dan 8.000 artikelen en columns is dat geen overdreven omschrijving. Onze website geeft u toegang tot de grootste journalistieke filantropie-bibliotheek van Nederland.
 
365/24/7
De website van De Dikke Blauwe barst van het nieuws. De redactie zit er, om het zo te zeggen, ‘bovenop’. Daarbij proberen wij de content zoveel mogelijk te verrijken met embedded filmpjes en pdf-bijlagen. Het herhalingsbezoek is hierdoor in het laatste halfjaar maar liefst vervijfvoudigd...
 
Zoekt en gij...
Zult altijd vinden, want zoeken kan op onze website via de hoofdcategorieën (nieuws, achtergrond, opinie) in het hoofdmenu, via alle subcategorieën in de rechter navigatie-kolom of gewoon door de algeme online content voorziet van slimme ‘tags’ kunt u ook hierop zoeken. Deze ‘tags’ vindt u linksbovenaan elk artikel als een grijs label. Klik op zo’n tag en u krijgt alle artikelen die deze tag hebben direct onder elkaar. Handig om te zien wat De Dikke Blauwe ooit heeft geschreven over iets, of iemand.
 
SELECT Pages
Tagging van artikelen maakt het de redactie ook mogelijk om in een mum van tijd zogenoemde SELECT-pages (thema-pagina’s) te maken: dit zijn feitelijk mini-websites die bestaan uit artikelen met een of meerdere specifieke tags (labels), rondom een onderwerp (bijvoorbeeld ‘Validatiestelsel’) of persoon (bijvoorbeeld ‘Charles Groenhuijsen’).

Ga terug naar FAQ's
gerelateerde items