Toon alles (1)

Weg van Filantropie

13 februari 2017, 10:00
Wie de weg van filantropie bewandelt, leert al snel dat tweerichtingsverkeer noodzakelijk is om grote gevers aan je organisatie te verbinden. Filantropie gaat namelijk verder dan fondsenwerving. Er is geen sprake van het traditionele geven en nemen. Samenwerking staat centraal. Om dit te bereiken is nog een lange weg te gaan.
 
Non-profitorganisaties hebben doorgaans een duidelijk doel voor ogen. De route naar dit doel hebben zij uitgestippeld en met de steun van gevers willen zij dit bereiken. Steeds vaker hebben ook gevers een helder beeld van wat zij met hun gift willen realiseren. Hoe groter de gift, hoe bewuster zij aan de weg timmeren om dit te concretiseren. Niet altijd op dezelfde manier als non-profits of met dezelfde inzet, maar wel met de intentie een bijdrage te leveren aan een betere wereld. 
 
Onderweg naar hun doel komen non-profits en grote gevers elkaar nu vaak pas halverwege tegen. En dat is een gemiste kans. Hoe eerder zij met elkaar in contact treden en hun filantropische ambities delen, hoe beter zij elkaar kunnen helpen een gemeenschappelijk doel te formuleren en te bereiken. Zo ontstaat een relatie waarin gelijkwaardigheid centraal staat. Een relatie van geven en geven.
 
Weg van Filantropie wijst je de weg door de wereld van filantropie en de grote gevers die daarin je pad kruisen. We geven je een kijkje in de keuken bij grote gevers en non-profitorganisaties. Met onze tips ben je in staat de relatie te versterken en tot een betere samenwerking te komen.

Bestel nu 'Weg van Filantropie'

Dit boek kost €29,50
Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen € 2,50.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
gerelateerde items