Webinar Geef gerust aan de deur!

17 oktober 2018, 06:00
Webinar Geef gerust aan de deur!
Webinar Geef gerust aan de deur!
Nederland Filantropieland verzorgt aanstaande donderdagochtend 18 oktober een gratis webinar voor iedereen die te maken heeft met werving en verkoop aan de deur voor goede doelen. U wordt bijgepraat door CBF-communicatiemedewerker Map van der Wilden en Peter Schoof van de Stichting Collecteplan. 
 
Contact aan de voordeur kan irritaties opleveren, maar ook leiden tot mooie collecteopbrengsten en nieuwe donateurs. Hoe is dit nu geregeld in Nederland? Wanneer mag je kaarten, kalenders en stroopwafels verkopen voor het goede doel? Waar moet de burger op letten en waar moet een gemeente op letten?
 
APV en Wervingsrooster
De webinar ‘Geef gerust aan de deur!’ behandeld allerlei relevante aspecten van werving en collectes via de voordeur. Danny Wouters, projectmanager Marketing & Fundraising bij War Child Holland, modereert. Deelnemers worden bijgepraat over het vernieuwde artikel in de model-APV (Algemeen Plaatselijke Verordening). In het verlengde daarvan komt ook het Wervingsrooster huis-aan-huis aan bod dat per 1 september in gebruik is. Peter Schoof was hierbij betrokken als lid van de Stuurgroep Wervingsrooster.
 
Aanmelden
De webinar duurt van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden kan hier
 
gerelateerde items