Wat zijn DDB Journaal en DDB Vandaag? 

7 oktober 2017, 00:00
Elke week een Journaal en elke dag al het laatste nieuws
Elke week een Journaal en elke dag al het laatste nieuws
De Dikke Blauwe Journaal is het digitale opiniemagazine dat elke donderdag om 07.30 uur in de mailbox komt van (intussen) meer dan 5.000 toegewijde donoren, bestuurders/toezichthouders in de filantropie en van politici en beleidsmakers. Het DDB Journaal staat onder interim hoofdredactie van Don Akkermans, die worden bijgestaan door drie excellente vakhoofdredacteuren. De Dikke Blauwe Journaal is een volwaardig magazine dat een wekelijkse selectie van het nieuws, achtergrond en (veel) opiniëring biedt. De hoofdredactie staat bekend om haar kritische en scherpe commentaren op de jaarlijkse stroom van 6 miljard euro aan geefgeld. En sinds de lancering van de nieuwe website en het DDB Journaal dragen ook de komisch-kritische illustraties nadrukkelijk bij aan de status van ‘opinion leader’.

DDB Vandaag geeft dagelijks al het nieuws van de afgelopen 24 uur en verschijnt rond 12.00 uur in de mailbox.
 
Door een financiële bijdrage van Stichting Lenthe is het wekelijkse DDB Journaal  voorlopig voor iedereen geheel kosteloos. Ook de website www.dedikkeblauwe.nl is geheel opengesteld. Een gratis abonnement verplicht u tot niets. 

Direct uw wekelijkse opinieblad en/of dagelijkse nieuwsservice gratis in uw mailbox ontvangen: klik hier.
 
Wilt u een of beide onze nieuwsbrieven niet langer ontvangen? Jammer, maar daar doen wij niet moeilijk over. Met één druk op de knop schrijft u zich uit en wordt u uit ons verzendbestand verwijderd.

Ga terug naar FAQ's
gerelateerde items