Johan Dijk

Vraag 'm aan: De Dikke Blauwe Paspoort!

8 januari 2016, 09:52
Een onmisbaar 'grensdocument' voor het Land van doneren & sociaal investeren
Een onmisbaar 'grensdocument' voor het Land van doneren & sociaal investeren
Wilt u ook 365/24/7 onder de aandacht komen van major donors en hun adviseurs binnen het redactionele domein van De Dikke Blauwe? Met ons De Dikke Blauwe Paspoort & registratie in de De Dikke Blauwe Databank geven wij u onbeperkte toegang tot het 'Land van Goed Doen'... Door profilering binnen en vanuit de enige redactionele databank van Nederland, lift u mee op onze uitstekende journalistieke reputatie bij beslissers over grote giften en hun adviseurs. Door editorial marketing creëert u een effectieve aanvulling op uw eigen wervingsstrategie met uw eigen nieuwspagina.
 
Online & Print
Een De Dikke Blauwe Paspoort bestaat uit een zeer persoonlijk profiel van de betrokken bestuurder (directeur, voorzitter RvT, relatiemanager) en een profiel van de organisatie, opgenomen in onze De Dikke Blauwe Databank. Uw Paspoort wordt 365/24/7 gepubliceerd op uw eigen nieuwspagina binnen onze nieuwe website. Deze nieuwspagina bevat alle up-to-date informatie over u en uw organisatie, zoals: persberichten, jaarverslagen, filmpjes, maar ook nieuws van de De Dikke Blauwe-redactie zelf.
Daarnaast wordt uw De Dikke Blauwe Paspoort ook nog eens opgenomen in de jaarlijkse, gedrukte De Dikke Blauwe Gids. In de twee reeds verschenen edities heeft deze vuistdikke Gids (448 pagina's) zich al een vaste plek weten te veroveren bij de notarissen en vermogensadviseurs van Nederland.

Wilt u een van onze medewerkers spreken voor meer informatie? Bel ons direct: 06 330 101 78
Wilt u zien hoe een eigen nieuwspagina en paspoort eruit ziet? klik hier
Wilt u onze Documentatiemap met missie, doelgroepen en tarieven ontvangen? klik hier
 

  
 
gerelateerde items