Toon alles (1)
Edwin Venema

Vergissinkje: een donatie van een ton…

20 juni 2017, 20:30
Een echtpaar in Ohio leverde per ongeluk een zak met bijna honderduizend dollar in cash af bij goede doelenorganisatie en kledinginzamelaar Goodwill. De organisatie traceerde de eigenaars en hoorde dat het hier een kapitale vergissing betrof. Het gehele bedrag werd daarna, tot opluchting van het echtpaar, teruggegeven.
 
De medewerkers van Ohio Goodwill in het plaatsje Zanesville wisten niet wat ze zagen: een zak met daarin een contant bedrag van 97.004 dollar. De organisatie die kleding inzamelt en deze verkoopt voor het goede doel dacht eerst aan vals geld, maar al snel bleek dat niet het geval. De organisatie wist daarna de eigenaars te achterhalen en kreeg de verklaring voor deze buitengewone gift. Het echtpaar had de avond tevoren al het spaargeld van hun rekening gehaald omdat ze het bij een andere bank wilden onderbrengen. Onderweg naar huis stopten ze bij de Goodwill-vestiging om daar een zak met oude kleding te doneren. Om nog onverklaarbare redenen belandde echter niet de zak met kleren, maar die met het geld in het afstortloket.
Eind goed, al goed. Al vertelt nieuwsbron CNN niet of er een bank in Zanesville was waar een echtpaar heeft geprobeerd een kledingzak in de bankkluis af te storten….
 
Bron: CNN
Nieuw: 
DDB Dailyelke dag om 12.00 uur het laatste nieuws & opinie van de afgelopen 24 uur in uw mailbox. Gratis service naast uw wekelijkse DDB Journaal.
Aanmelden: klik hier.
gerelateerde items