Save the date 19-11: Civil Power is relevanter dan ooit

14 april 2020, 06:00
Save the date 19-11: Civil Power is relevanter dan ooit
Save the date 19-11: Civil Power is relevanter dan ooit
Noteert u vast in uw agenda: donderdag 19 november 2020. Dat is de dag waarop d.v. Civil Power plaatsvindt. Onder leiding van dagvoorzitter/journalist Twan Huys maken we weer de nieuwe influential-ranglijst De Dikke Blauwe 100 bekend en aan de hand daarvan een intrigerende rondgang door ‘Het Land van Goed Doen’. Dat doen we met bijzondere gasten, onderwie Jeroen Dijsselbloem. 
 
Opeens zitten we met z’n allen in een ongekende crisis. Gelukkig beschikt ons land over veerkrachtige, initiatiefrijke burgers. Dat demonstreerden zij in het pre-Coronatijdperk, en dat zullen ze ook tijdens en na die moeilijke periode doen. In het hart bevindt zich de filantropiesector waarin het algemeen belang en dat van de medemens op de eerste plaats komt. ‘Civil Power’ is de naam voor het jaarlijkse live evenement van De Dikke Blauwe/Stichting Lenthe waarop we de kracht van dat burgerinitiatief vieren. Dat doen we met een gevarieerd programma en boeiende gasten vanbinnen en buiten de sector. En het moet wel raar lopen als we dan niet stil zullen staan bij de impact van en burgerrespons op de huidige crisis: een lakmoesproef voor onze civiele veerkracht.
Noteert u vast in uw agenda: 19 november. Het programma zal aan het einde van de middag (voor de files) beginnen en vroeg op de avond (na de files) weer eindigen. Via onze website en DDB Journaal brengen wij in de komende periode op de hoogte van plaats & programma & aanmelding.
 
  • Lees hier het verslag van Civil Power 2019: klik hier
  • Ga naar de DDB100 van het afgelopen jaar: klik hier
gerelateerde items