Toon alles (3)

14 november: de tweede editie van Civil Power

11 juni 2019, 06:01
Hans Wijers: key note-spreker tijdens Civil Power 2019.
Hans Wijers: key note-spreker tijdens Civil Power 2019.
Na het succes van de pilot-editie van Civil Power in november vorig jaar, heeft Stichting Lenthe besloten er een jaarlijks evenement van te maken. De volgende editie zal plaatsvinden op 14 november. Over de locatie en het programma volgt de komende weken meer nieuws, maar in elk geval zal een van de key note-sprekers zijn: Hans Wijers. Wijers, die in de pilot-editie de zaal nog toesprak middels een video-boodschap, lost daarmee zijn belofte in om persoonlijk een bijdrage te leveren aan Civil Power. Dagvoorzitter is opnieuw de publicist/wetenschapper Jeroen Smit.
 
Opnieuw zal ook de bekendmaking van de DDB100, de ranglijst van De Dikke Blauwe van de invloedrijkste spelers in de Nederlandse filantropie, onderdeel uitmaken van het programma. Ook het opinieonderzoek De Blauwe Barometer onder beslissers in de sector zal herhaald worden.
 
Noteert u vast in uw agenda voor een flinke dosis nieuwe Civil Power: 14 november. Via De Dikke Blauwe en zustertitel The Fundraiser houden wij u op de hoogte van programma, locatie en inschrijfmogelijkheden. 

 
Jeroen Smit: dagvoorzitter van Civil Power 2019
►Lees hier het verslag van Civil Power 2018: klik hier
⇒Bekijk hier het videoverslag van Civil Power 2018
 

 
gerelateerde items