Toon alles (1)

Rescue Vlissingen groot succes

20 augustus 2018, 00:00
Demonstraties hulpdiensten tijdens Rescue Vlissingen.
Demonstraties hulpdiensten tijdens Rescue Vlissingen.
Met naar schatting 100.000 bezoekers is Rescue Vlissingen 2018 een groot succes geworden. Deze drukste editie tot nu toe is prima verlopen en ook de KNRM kijkt tevreden terug.

Woensdag 15 augustus was het weer tijd voor het tweejaarlijkse hulpverleningsevenement Rescue Vlissingen. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur waren zowat alle hulpdiensten aanwezig om te bezichtigen en ook om demonstraties te geven. Van ambulances tot brandweerauto’s en van reddingboten tot helikopters zelfs een F16. Alles was vandaag in Vlissingen.

Hoogtepunten waren de demonstraties met de stuntvliegtuigen en de helikopters, maar ook bijzondere voertuigen op de Boulevard trokken veel aandacht. Zeker de Lamborghini van de Italiaanse politie.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij had haar stand opgezet op het Bellamypark nabij de Koopmanshaven. Tussen de demonstraties door konden nieuwe en bestaande donateurs meevaren met de reddingboten over de Westerschelde.

In totaal kon de KNRM 38 nieuwe donateurs inschrijven. Maar ook het tonen van het materieel aan de bestaande donateurs gaf veel voldoening.

Bekijk het originele bericht met fotoverslag.
gerelateerde items