Platform De Toekomst van Fondsenwerving zoekt vrijwilligers

24 november 2017, 09:00
De initiatiefnemers van het platform De Toekomst van Fondsenwerving zijn op zoek naar vrijwilligers.
De initiatiefnemers van het platform De Toekomst van Fondsenwerving zijn op zoek naar vrijwilligers.
De initiatiefnemers van het platform De Toekomst van Fondsenwerving zijn op zoek naar vrijwilligers die een actieve rol willen spelen in de voortgang van de beweging. Fondsenwervers kunnen zich aanmelden om een bijdrage te leveren op diverse terreinen.
 
De Toekomst van Fondsenwerving is een beweging om een donateurgerichte cultuur in de Nederlandse fondsenwerving te creëren, in navolging van de Britse Commission on the Donor Experience. Na het opstarten van de eerste fase, het bekendmaken van de beweging, is het platform nu toe aan kennisdeling. ‘Dat betekent dat we op zoek gaan naar praktisch advies en praktijkvoorbeelden. Dat is een behoorlijke onderneming en dat kunnen we niet alleen. Dat moeten we ook niet alleen willen doen, want ook in dit geval is de reis net zo waardevol als de eindbestemming’, aldus de initiatiefnemers Reinier Spruit en Hans Broodman.
 
Fondsenwervers kunnen zich aanmelden en krijgen als teamlid de verantwoordelijkheid voor een van de geïdentificeerde domeinen website, advies, webinars, events, social media en vrijwilligers. Het platform zoekt voor elk domein een à twee fondsenwervers.
 
Interesse? Lees hier dan meer of meld je aan.
gerelateerde items