Online marketeer bij het Leger des Heils

4 juni 2019, 13:00
Online marketeer bij het Leger des Heils
Online marketeer bij het Leger des Heils
Functie: Online marketeer
Organisatie: Leger des Heils
Aantal uren: 24 uur
Locatie: Almere
Vervaldatum: 16 juni 2019
 
Heb je altijd al eens voor het Leger des Heils je talenten willen inzetten? En zou je dat bij voorkeur als Online Marketeer willen doen? Dan is dit je kans! We zijn op zoek naar een ervaren Online Marketeer die voor de periode van een half jaar de afdeling Fondsenwerving komt versterken. Je bent verantwoordelijk voor ontwerpen, schrijven en plannen van verschillende nieuwsbrieven. Je coördineert online (lead)campagnes wat betekent dat je concepten bedenkt, campagnemateriaal ontwikkelt en de campagne evalueert. Verder draag je actief bij aan het ontwikkelen en onderhouden van de website en e-mailmarketing. 
 
Als Online Marketeer maak je onderdeel uit van de afdeling Fondsenwerving & Marketing en werk je nauw samen met de datamarketeer, DM-marketeer en collega’s van de afdeling Fondsenwerving en Communicatie. 
 
Herken jij je in de volgende kwaliteiten? 
• Online marketing, social media en e-mailmarketing hebben geen geheimen voor jou 
• Je hebt ruime kennis van de e-mailsoftware Clang, Copernica of een vergelijkbare marketing automation tool 
• Je hebt kennis van Google Analytics voor website- en campagneanalyse 
• Je kunt overweg met Adobe Photoshop 
• Je hebt ervaring met online leadwerving 
• Je werkt planmatig, kunt goed coördineren en bent gemotiveerd het e-mail/onlineprogramma verder te ontwikkelen 
• Het schrijven van online teksten gaat je gemakkelijk af 
Aarzel dan niet en reageer! 
 
Het Leger des Heils als organisatie
Het Leger des Heils is een internationale christelijke organisatie actief in meer dan 125 landen, die vanuit haar geloofsinspiratie materiële en immateriële hulp verleent aan mensen “zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is o.a. actief op de gebieden van maatschappelijke opvang, gezondheids- en ouderenzorg, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De Stichting Leger des Heils Dienstverlening verleent tegen kostprijs ondersteunende diensten aan alle stichtingen binnen het Leger des Heils en het kerkgenootschap. 
De afdeling Fondsenwerving & Marketing is verantwoordelijk voor de fondsenwerving ten behoeve van de activiteiten van het Leger des Heils. De fondsenwervende activiteiten bewegen zich op alle terreinen; particulieren, bedrijven en vermogensfondsen. 
 
Dienstverband
Het betreft hier een tijdelijke aanstelling voor de periode van 1 juli 2019 tot 31 december 2019. Arbeidsvoorwaarden: De voorkeur gaat uit naar een tijdelijke arbeidsovereenkomst volgens de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Salaris mede afhankelijk van leeftijd en ervaring (functiegroep 8 min. € 2.544 max. € 3.624 voltijds) Zelfstandigen met een eigen bedrijf die graag een (tijdelijke) bijdrage willen leveren aan het succes van de afdeling Fondsenwerving worden ook uitgenodigd te reageren. 
 
Reageren of meer informatie
Heb je een christelijke levensovertuiging, ben je geïnteresseerd en vind je dat we zeker met elkaar moeten kennismaken? Solliciteer dan via www.werkenbijhetlegerdesheils.nl. Wij kunnen snel schakelen als het moet. Eerst nog meer weten? Neem dan contact op met Schouten Werving en Advies (Rini Schouten, tel 06 53131926) Reacties graag vóór 16 juni 2019.
 
Ook een vacature plaatsen? Klik hier.
 
gerelateerde items