Online communicatiemedewerker bij het Nederlands Bijbelgenootschap

8 februari 2018, 15:00
Online communicatiemedewerker bij het Nederlands Bijbelgenootschap
Online communicatiemedewerker bij het Nederlands Bijbelgenootschap
Functie: Online communicatiemedewerker
Organisatie: Nederlands Bijbelgenootschap
Aantal uren: 28-32 uur
Locatie: Haarlem
Vervaldatum: 28 februari
 
Het Nederlands Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij, al 200 jaar. Dat doen we voor mensen van nu en volgende generaties, in Nederland en wereldwijd, met traditionele en moderne vormen. Het NBG is er voor iedereen die de Bijbel relevant vindt in zijn of haar leven.
 
Functie
Als online communicatiemedewerker beheer je de communicatie en beeldvorming via social media, plaats je content op verschillende websites en ontwikkel je digitale nieuwsbrieven. We bieden je een leuke veelzijdige functie binnen een team van communicatiespecialisten en fondsenwervers. Een interessante plek om veel te leren!
 
Vaardigheden en opleiding:
• Relevante opleiding op hbo-niveau in de richting van (online) communicatie en/of marketing
• Ervaring met social media
• Georganiseerd, hands-on en in staat om deadlines te halen
• Sociaal vaardig, goed in het onderhouden van relaties
• In staat om zowel zelfstandig als in een team te werken
• Goede beheersing van de Nederlandse taal
 
Profiel
We zoeken in jou een enthousiaste en betrokken collega met passie voor de Bijbel. Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het vlak van online communicatie, en denkt proactief mee in het ontwikkelen van online acties om gestelde doelen te behalen. Bovendien ben je op de hoogte van de kerkelijke kaart, en kun je jezelf goed verplaatsen in verschillende doelgroepen.
 
Team
Je maakt deel uit van het team Fondsenwerving en Communicatie. Als online communicatiemedewerker werk je nauw samen met de online communicatieadviseur. Je rapporteert aan de manager van de afdeling.
 
Wat bieden we jou
Het NBG biedt jou een uitdagende functie, een enthousiast team, mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 7 conform de arbeidsvoorwaarden voor kerkelijk medewerkers van de Protestantse Kerk NL. Standplaats van de functie is Haarlem, vergoeding van woon-werkverkeer betreft een straal van max. 40 km.
 
Is deze functie iets voor jou?
Mail dan je CV plus motivatiebrief voor woensdag 28 februari naar Annemarie Bos (P&O), hrm@bijbelgenootschap.nl. Graag “sollicitatie functie online communicatiemedewerker” vermelden als onderwerp. Met inhoudelijke vragen over deze functie kun je tijdens kantooruren op maandag en dinsdag terecht bij de manager Fondsenwerving en Communicatie, Simone Spijker, telefoonnummer 06-16168538.
 
De eerste gespreksronde staat gepland op donderdag 8 maart. De tweede ronde op donderdag 15 maart. Start liefst zo snel mogelijk.
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
gerelateerde items