Toon alles (1)

Ondernemers besparen 6 ton voor dance4life in 24 uur

14 december 2016, 16:10
Zes ton in 24 uur: profijtelijk rondje om de klok voor dance4life...
Zes ton in 24 uur: profijtelijk rondje om de klok voor dance4life...
Hoe realiseer je binnen een etmaal zoveel mogelijk kosten voor een goed doel, in dit geval dance4life? Een zestal ondernemers sloot zich onlangs 24 uur op in de zogenoemde 'Situation Room'. Met behulp van hun netwerk en creativiteit gingen de ondernemers aan de slag en dat leverde ruim € 636.844 aan directe besparingen op. Geld dat daardoor rechtstreeks naar dance4life’s doelbestemming gaat.
 
Sinds een aantal jaar werkt dance4life met een exclusief netwerk van grote, particuliere donateurs: friends4life. Dit friends4life netwerk helpt niet alleen met een donatie van minimaal 2.500 euro per jaar, maar zet ook hun kennis en netwerk in om samen de doelstellingen van dance4life te realiseren.
Dit concept voor sponsoring werd vier jaar geleden bedacht en won onlangs de SponsorRing in de categorie Smart Budget. Het event behoort volgens de jury tot een van de beste sponsorcases in Nederland.
 
Een etmaal zaten de ondernemers opgesloten in de Situation Room, dit maal het Vesper Hotel in Noordwijk. Via whatsapp, mail, telefoon, en social media mobiliseerden zij hun netwerk om zoveel mogelijk wensen op de 'wish list' van dance4life te vervullen. De Situation Room draait niet om een donatie in euro´s maar om producten, diensten of kennis. 

►Bron: Sponsor Report
gerelateerde items