Toon alles (1)

Olifantenpaadje

23 januari 2014, 04:00
Niet iedereen die van het padje afraakt is automatisch een olifant.
Niet iedereen die van het padje afraakt is automatisch een olifant.
De Samenwerkende Hulporganisaties roepen de hulp van het publiek in om te zorgen dat mensen het nieuwe IBAN-nummer van Giro555 onthouden. De mensen worden opgeroepen om met ‘ezelsbruggetjes’ te komen voor:
NL08 INGB 0000 0005 55.
Daar gaat-ie dan:
Nooit Geleerd Om Acht te slaan op Intelligente Nederlanders, Graaiende Boekhouders, Stelletje Nullen? 555 komt weer mooi achteraan!

Dan de kop: ‘Het donateursvertrouwen zit weer in de lift’. Ja zo kun je een drol lekker maken. Het Donateursvertrouwen zit op een alltime low, nog tien lichtjaren onder het toch al zo bedroevende consumentenvertrouwen. Lager kan het niet. Excel kan die grafiek niet eens weergeven: die valt buiten elk beeldscherm. Nog lager en gevers komen het geld van de laatste collecte gewapenderhand terugvorderen. In de lift? Dat is van een lijk zeggen dat het er toch een beetje minder dood uitziet.

En tot slot de Filanthropium-kop ‘Validatiestelsel voor dummies’.  Inderdaad. Op die doelgroep is het validatiestelsel geheel ingericht. Op ezels, die bruggen nodig hebben om geld te storten om de IBAN te financieren. U kunt het mij doen.
gerelateerde items