Toon alles (3)

NLFL start expertprogramma over crowdfunding

11 december 2017, 09:00
NLFL start expertprogramma over crowdfunding
NLFL start expertprogramma over crowdfunding
Nederland Filantropieland is een expertprogramma gestart over crowdfunding. Het programma is bedoeld voor fondsenwervers die meer willen weten over crowdfunding, maar ook voor diegenen die op korte termijn een crowdfundingcampagne willen opzetten. Er zijn verschillende leervarianten mogelijk.
 
Eerste leervariant
De eerste leervariant is bedoeld voor fondsenwervers die willen verkennen of crowdfunding geschikt is voor hun organisatie. Zij kunnen zich inschrijven voor een aantal webinars. Kennis uit die webinars kan direct in de praktijk worden toegepast. De webinars die gevolgd kunnen worden:
Webinar 1: Waarom is crowdfunding zo interessant voor goede doelen?
Webinar 2: Hoe laat je crowdfunding renderen binnen jouw fondsenwervingsmix?
Webinar 3: De crowdfundingcampagne: Hoe bereid je dit voor?
Webinar 4: Succesvol jouw publiek bereiken!

De webinars zijn gratis te volgen.
 
Tweede leervariant
Deelnemers die overwegen een crowdfundingcampagne op te zetten, kunnen kiezen voor een uitgebreider programma. Alle webinars kunnen dan worden gevolgd, aangevuld met Challenge sessies waar experts onder leiding van Kristel Casander van voordekunst (foto links) en Marc Schoutens van Kentaa (foto rechts). Zij kunnen de plannen bespreken, zodat deelnemers er direct mee aan de slag kunnen.
 
De kosten voor deelname aan deze variant bedragen respectievelijk 95 euro voor leden en 215 euro voor niet-leden. Aanmelden kan door het aanschaffen van een ticket >> in de webshop van Nederland Filantropieland.

Meer weten? Neem dan contact op met Nederland Filantropieland.
 
gerelateerde items