Toon alles (2)

Projectleider eigen media bij Natuur & Milieu

10 september 2018, 05:46
Projectleider eigen media bij Natuur & Milieu
Projectleider eigen media bij Natuur & Milieu
Functie: Projectleider Eigen Media
Organisatie: Natuur & Milieu
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Utrecht
Vervaldatum: 26 september

Wij geloven in een duurzame toekomst voor iedereen. Waar mensen leven, werken en ondernemen zonder schade aan natuur en milieu. Waar duurzame keuzes aantrekkelijk zijn. Want we willen kunnen blijven reizen en energie gebruiken, maar dan schoon en hernieuwbaar; we willen lekker en gezond eten zonder de aarde uit te putten; we willen spullen hergebruiken in plaats van opgebruiken. Samen met consumenten, bedrijven en overheden maken wij onze wereld beter met een stap vooruit.

Taken
 • Als Projectleider Eigen Media bij Natuur & Milieu genereer je aandacht en actiebereidheid bij een groot publiek, maar vooral bij onze achterban.
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en exploitatie van online en offline mediakanalen zoals de Natuur & Milieu website, nieuwsbrieven en Social Media kanalen. Samen met de afdeling marketing zorg je voor het binden en betrekken van onze doelgroepen.
 • Jij bent het creatieve brein achter alle teksten op de corporate website. Hierbij kun je denken aan actiepagina’s, blogs en projectteksten. Je zorgt ervoor dat jouw teksten aansluiten bij de verschillende projecten en campagnes.
 • Daarnaast bedenk en plaats je acties en berichten op onze eigen social media kanalen als Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn.
 • Tevens organiseer je de input voor en maak je daadwerkelijk onze maandelijkse e-nieuwsbrief en halfjaarlijkse offline nieuwsbrief. Tot slot ben je verantwoordelijk voor publieksservice en in samenspraak met team marketing verantwoordelijk voor webcare.
 • Je maakt en bewaakt uitingen die passen bij ons merk, onze inhoudelijke doelstellingen en de content strategie. Over wat je doet rapporteer je aan de Senior adviseur Public Affairs en Positionering.

Functie-eisen en profiel
Samen met je ca. 40 collega’s en onze partners werk je aan gave, impactvolle projecten op het gebied van voedsel, grondstoffen, mobiliteit en energie in Nederland. Ben jij een geboren taaltovenaar? En vind jij het leuk om jouw talent voor een maatschappelijke organisatie in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! De ideale kandidaat is enorm betrokken bij ons werk en onze doelen, is creatief en houdt van aanpakken. Onze organisatie straalt ondernemerschap uit en wij zoeken een collega die daar bij past. We zoeken iemand met innovatieve ideeën die graag projecten aanpakt en met impact tot goede resultaten brengt.
Wat vragen wij?
 • Je schrijft creatief en foutloos Nederlands, sterker nog: je bent allergisch voor taal- en spelfouten Je kunt volledig opgaan in onze projecten en schrijft bijpassende & wervende teksten Kennis van alle vormen van (social) media en het optimaal benutten van de mogelijkheden daarvan (Wordpress, Clang en social media) Een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van marketing, communicatie, journalistiek web/mediabeheer of met een vergelijkbare relevantie.
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring die je bij voorkeur ook in het bedrijfsleven hebt opgedaan.
 • Kennis van SEO gericht schrijven is een pré
Daarnaast…
 • beschik je over projectmanagement skills.  Voor het zelfstandig leiden van projecten draai jij je hand niet om ben je goed bekend met trends op het gebied van (digitale) communicatie en weet ons continue te verrassen met nieuwe creatieve ideeën die bijdragen aan het projectresultaat.
 • werk je resultaatgericht en kun je goed plannen en organiseren.
 • ben je een enthousiaste collega met een ‘handen uit de mouwen-mentaliteit’.
 • heb je affiniteit met duurzaamheid en de thema’s waar wij aan werken.

Ons aanbod
 • Je komt te werken in een gedreven, dynamische, en professionele werkomgeving met enthousiaste collega’s.
 • Het maandsalaris ligt afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.519,- en maximaal € 3.888,- bruto bij een 40-urige werkweek.
 • Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 23 vakantie- en 12 atv-dagen bij een volledige werkweek van 40 uur.
 • Ook bieden we een goede reiskostenregeling. In eerste instantie bieden we je een jaarcontract.

Informeren en solliciteren
Is deze functie jou op je lijf geschreven? Stuur dan uiterlijk 26 september 2018, jouw C.V. en motivatie naar Mascha Onstenk, Personeelsfunctionaris via vacatures@natuurenmilieu.nl. Heb je nog vragen dan kun je terecht bij Sandra van Kuijk via 06-27091532. Niet iets voor jou, maar draag je ons wel een warm hart toe? Je helpt ons door deze vacature te verspreiden in je netwerk. Alvast dank!

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

For this position we are only hiring candidates who are fluent in Dutch (speaking, writing, reading).
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items