Toon alles (3)

Marco van der Graaf nieuwe directeur van World Vision

8 maart 2019, 06:00
Marco van der Graaf
Marco van der Graaf
Marco van der Graaf is op vrijdag 1 maart 2019 toegetreden als bestuurder en CEO van hulporganisatie World Vision Nederland. Hij neemt de rol over van Ruud van Eijle, die helaas door een (dienst)ongeval zijn functie niet meer kon uitoefenen.
 
Van der Graaf was dertien jaar werkzaam bij ontwikkelingsorganisatie Tear. Eerst als teamleider marketing & communicatie, vervolgens als operationeel directeur en de laatste drie jaar als algemeen directeur. Na de succesvolle ontwikkeling van Tear tot een herkenbare en betrouwbare organisatie is het nu tijd voor een volgende stap.

'Na ruim dertien jaar met heel veel plezier bij Tear te hebben gewerkt, ben ik nu erg enthousiast om bij World Vision aan de slag te gaan. Ik zie er naar uit om samen met het team te gaan bouwen aan de impact van World Vision wereldwijd en in Nederland. Kwetsbare kinderen verdienen een wereld zonder armoede en onrecht. Ik wil me inzetten om ervoor te zorgen dat hun leefomstandigheden verbeteren en ik wil opkomen voor hun rechten', aldus Van der Graaf.

 
gerelateerde items