Kandidaten gezocht voor Simon Jelsma Award 2014

Kandidaten gezocht voor Simon Jelsma Award 2014
Kandidaten gezocht voor Simon Jelsma Award 2014
18 maart 2014
Nieuws | | Ontwikkelings samenwerking

Op donderdag 22 mei reikt Oxfam Novib de Simon Jelsma Award 2014 uit. De winnaar is een inspirerende jonge Nederlander die zich met hart en ziel inzet voor een rechtvaardige wereld zonder armoede. Nomineren kan nog tot en met 21 maart.

De Simon Jelsma Award is een aanmoedigingsprijs voor jonge Nederlanders met idealen en dadendrang, genoemd naar Simon Jelsma (foto) de oprichter van Oxfam Novib en de Nationale Postcode Loterij. Oxfam Novib reikt deze prijs voor de tweede keer uit op 22 mei 2014. De prijs bestaat uit een beeldje plus 3.000 euro voor het project van de winnaar.

Nominaties en vervolg
Tot en met 21 maart kunnen genomineerden voor de Simon Jelsma Award worden aangemeld bij Oxfam Novib. Uit de aanmeldingen worden acht genomineerden gekozen waarop het publiek kan stemmen. Zo ontstaat een shortlist van vier genomineerden. Een deskundige jury, bestaande uit onder andere Farah Karimi (algemeen directeur Oxfam Novib), Margriet Schreuders (plv. hoofd Goede Doelen Nationale Postcode Loterij) en de winnaar van vorig jaar (ovb), kiest op 22 mei uit deze vier kandidaten de winnaar.

Klik hier voor het aanmeldformulier.