Toon alles (2)

Junior Fondsenwerver bij de Hersenstichting

28 augustus 2018, 05:00
Junior Fondsenwerver bij de Hersenstichting
Junior Fondsenwerver bij de Hersenstichting
Functie: Junior Fondsenwerver
Organisatie: Hersenstichting
Aantal uren: 32-36 uur
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 23 september
 
Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop! 
‘Isabella (18) werd op haar 13eaangereden door een scooter. Ze moest opnieuw leren lopen, praten en eten’. 
 
Dit is één van de vele verhalen die we vertellen om mensen bewust te maken van de enorme impact die een hersenaandoening heeft. Eén op de vier Nederlanders heeft een hersenaandoening. Dat moet stoppen! De Hersenstichting laat daarom onderzoek doen, geeft voorlichting en voert vernieuwende projecten uit. 
 
Voor onze afdeling Fondsenwerving & Communicatie zijn wij per direct op zoek naar een 
 

Junior Fondsenwerver (32 uur) 

 
Het team Fondsenwerving werft betrokkenheid en financiële steun onder het Nederlands publiek. Dankzij onze trouwe achterban van ruim 113.000 donateurs en 20.000 vrijwilligers kunnen wij het verschil maken voor mensen met een hersenaandoening. De Hersenstichting groeit snel en we werken hard aan het verder uitbouwen van onze achterban en de inkomstengroei door diverse (vernieuwende) fondsenwervende activiteiten. 
 
Onze nieuwe collega ondersteunt in eerste instantie het team bij de werving van particuliere donateurs en heeft de potentie én de drive om door te groeien naar een meer zelfstandige rol. Je voert werkzaamheden uit op het gebied van onder meer telemarketing, direct mailings, deur-aan-deur- en online werving en het organiseren van kleinschalige events. Je werkt binnen een team van professionele fondsenwervers dat intensief samenwerkt met interne inhoudelijk deskundigen. 
 
Kraak jij graag je hersenen over: 
 
 • i.s.m. het team uitvoeren van verschillende (vernieuwende) fondsenwervingsactiviteiten, waaronder direct mailing- en telemarketing-programma’s voor werving, behoud en upgrading van particuliere donateurs 
 • uitvoeren van diverse werkzaamheden m.b.t. relatiebeheer en het benaderen van donateurs, middle en major donors en erflaters
 • mede-organiseren van nieuwe en bestaande relatie- en fondsenwervende events
 • onderhouden van contacten met samenwerkingspartners/relaties en het uitbouwen hiervan 
 
En ben jij dit?
 • je hebt een afgeronde relevante opleiding op HBO/WO-niveau
 • 1-2 jaar ervaring in fondsenwerving en/of marketing
 • je bent leergierig en door je inzet en brede blik heb je de potentie om door te groeien
 • je hebt (enige) ervaring met het uitvoeren van campagnes op het gebied van bijvoorbeeld telemarketing, direct mailings, deur-aan-deur en online werving en het organiseren van (kleinschalige) events
 • je hebt ervaring met CRM-systemen en hebt cijfermatig inzicht
 • je bent resultaatgericht en kunt binnen de kaders zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren
 • je bent creatief in het aandragen van originele oplossingen en ideeën 
·      je voelt je prettig in een klein team, bent flexibel en een echte teamspeler
 • je bent op je plek in een professionele organisatie in ontwikkeling

Wij bieden jou:
Een afwisselende en uitdagende functie binnen een groeiende organisatie met enthousiaste collega’s! Het salaris is afhankelijk van relevante werkervaring en ligt tussen de € 2.805 en € 3.173 bruto per maandexclusief 8,5% vakantietoeslag. De Hersenstichting heeft een eigen arbeidsvoorwaardenregeling. 
 
Interesse? 
Kun je niet wachten om je motivatie te schrijven, maar wil je nog wat meer weten over de functie? Neem dan bij voorkeur op vrijdagen tussen 9 en 10 uurcontact op met Christel Sohier, Hoofd Fondsenwerving & Communicatie 06 – 30 99 53 54. Je motivatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 23 september sturen aan Mariska van den Berg, HR medewerker via vacature@hersenstichting.nl. o.v.v. ‘vacature Junior Fondsenwerver’. De selectiegesprekken vinden plaats in week 42/43. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.


 
gerelateerde items