Toon alles (1)

Judith Verkuil Hoofd Fondsenwerving & Communicatie ActionAid

18 september 2018, 05:59
Judith Verkuil
Judith Verkuil
Bij ActionAid is Judith Verkuil aan de slag gegaan als Hoofd Fondsenwerving & Communicatie. Zij volgt Anika van den Bergh op, die Director Fundraising & Communications is geworden bij Dance4Life. 
 
Verkuil is bij ActionAid verantwoordelijk voor de groei van de zichtbaarheid, achterban en inkomsten van organisatie. In 2018 is bij ActionAid een nieuwe fondsenwervende koers gestart in een strategische driejarenplan. Verkuil gaat met haar team dit plan verder uitbouwen en nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Ze was hiervoor communicatie- en campagnemanager bij Stichting Max Havelaar. 
 
‘ActionAid gelooft in de kracht van mensen en helpt mensen wereldwijd, waarbij de focus ligt op vrouwen, om zelf te werken aan een betere toekomst.  Zo wordt structurele verandering gerealiseerd. Daar sta ik helemaal achter’, licht Verkuil haar keuze toe. ‘Mijn grootste uitdaging is nu het uitrollen van nieuwe campagnes die de naamsbekendheid vergroten en draagvlak creëren in Nederland met betrekking tot het belang van de verbetering van vrouwenrechten in ontwikkelingslanden.’
 
►Heb je onlangs ook een nieuwe functie gekregen, mail dan je informatie met foto naar info@dedikkeblauwe.nl.

 
gerelateerde items