Toon alles (2)

Het Wachten

1 augustus 2013, 14:25
Het Wachten
Het Wachten
Met het 'beeldverhaal' Het Wachten maken fotograaf Edwin Venema en schrijver Karel Hubert op een bijzondere manier duidelijk dat leven en wachten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De ruim 100 zwartwit foto's laten momenten uit alledaagse levens, bezigheden, taferelen en vergezichten zien en de teksten attenderen de kijker/lezer op het wachten dat soms direct, soms pas na lezing zichtbaar is. Samen laten beeld en tekst ons op een verrassende, ándere manier naar het alledaagse kijken.
 
Auteurs Karel Hubert
Edwin Venema
Uitgever Lenthe Publishers
Soort Fotoboek met tekst
Taal Nederlands
Afmetingen 17x217x216 mm
Prijs 27,50
ISBN10 9075458789
ISBN13 9789075458787

'Als je een stukje van je leven in kaart brengt, zie je dat je je suf wacht, al ben je je daar alleen in extreme gevallen van bewust. Als de trein te laat is, de file stroperig blijkt en het overmaken van je salaris vergeten wordt. Meestal wacht je ongemerkt. Zelfs slapen is niets anders dan wachten op wakker worden. En wakker zijn is wachten op het slapen gaan.'
(uit het voorwoord)

'Het Wachten' is vormgegeven door Mathilde van der Hoeven en gedrukt door Kunstdrukkerij AD.Mercurius.

Terug naar boekwinkel overzicht

Bestel nu 'Het Wachten'

Dit boek kost €27,50.
Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen € 6,50.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Betalingsverplichting

gerelateerde items