Toon alles (2)

Het aftellen is begonnen

7 november 2019, 05:55
Het aftellen is begonnen
Het aftellen is begonnen
Precies over een week vindt Civil Power plaats in het Excelsior Stadion in Rotterdam. Naast een inspirerend programma, wordt dan ook de winnaar bekendgemaakt van De Dikke Blauwe 100, de ranglijst van de invloedrijksten in de filantropie. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus als u het event van het jaar niet wilt missen, meldt u dan nu aan!
 
De sprekers 
 
Wim Pijbes
Wim Pijbes zet in Rotterdam dromen om in daden door slim te investeren in cultuur. Maar niet met blanco cheques: ‘Wie met ons in zee gaat, krijgt ons erbij.’ Dat is meteen zijn kernboodschap tijdens Civil Power 2019: de moderne mecenas wil betrokken zijn.
 
Hans Wijers 
De betrokkenheid van commissaris Hans Wijers bij de samenleving is een groot voorbeeld voor veel leiders in Nederland. Zo vervulde hij belangrijke rollen bij Oranjefonds, Wereld Natuur Fonds, het Concertgebouw en Natuurmonumenten.

 
Jeroo Billimoria
De in Mumbai geboren social entrepreneur Jeroo Billimoria is in de mondiale wereld van changemakers een gerespecteerde grootheid. Enkele van de ngo’s die zij opzette zijn Child and Youth Finance International, Aflatoun en ChildHelpline. Tijdens Civil Power maakt ze een pittig statement rond het thema ‘Hart & Hoofd van Filantropie’.
 
Kurt Peleman
Kurt Peleman beheert een fonds van vijfhonderd miljoen dollar. ‘Er wordt ontzettend veel geld gedoneerd - honderden miljarden per jaar - maar dat gebeurt weinig doordacht. Als mensen een auto kopen, lopen ze zeven garages af. Als ze een deel van hun vermogen wegschenken, doen ze dat op een verrassend amateuristische manier.’ 
 
Heleen Vermeulen
Heleen Vermeulen is directeur van muZIEum, waar bezoekers meegenomen  in een wereld waarin een van de meest dominante zintuigen, het zicht, wegvalt. Een belangrijke missie van het muZIEum is werkgelegenheid voor blinden en slechtzienden. ‘We willen de deelnemers aan Civil Power letterlijk een kijkje laten nemen in onze wereld.’ 

Niels Redert
Oud-voetballer Niels Redert is directeur van Stichting Excelsior4All. De stichting bereikt elk jaar duizenden kinderen, jongeren en volwassen met maatschappelijke projecten. ‘Voetbalclubs kunnen echt een substantiële bijdrage leveren aan de positieve ontwikkeling van onze maatschappij.’

 
Winnaar DDB100
En dan is er uiteraard nog de winnaar van De Dikke Blauwe 100. Wie staat er dit jaar op nummer 1 in de ranglijst van invloedrijkste spelers in de filantropie? U hoort het allemaal op 14 november.
 
Wilt u ook deelnemen aan Civil Power? Meldt u dan nu aan. Leden van FIN, Goede Doelen Nederland, Nederland Filantropieland, EVPA, Ashoka, NOV en Pymwymic krijgen 80 euro korting op de toegangsprijs.
AANMELDFORMULIER
Aanhef


Voornaam
Achternaam
Organisatie
Functie/rol
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail
Telefoonnummer
Ik ben lid van:
Ik ben grantor en neem een van mijn grantees mee (naam invullen van grantee) voor € 35,- excl. btw extra
Houd mij op de hoogte van alle actuele berichtgeving rondom Civl Power via De Dikke Blauwe, via dit e-mailadres:
 
Betalingsverplichting

Annuleringstermijn 
gerelateerde items