Toon alles (2)

Handboek Vermogensfondsen

10 februari 2017, 12:00
Handboek Vermogensfondsen
Handboek Vermogensfondsen
Voor de aanvrager
 
Heeft u weleens geld aangevraagd bij een vermogensfonds? Was uw aanvraag succesvol en kreeg u een bijdrage? Of was het wederom een afwijzing, ondanks dat u er veel tijd in had geïnvesteerd? Veel aanvragen worden door vermogensfondsen niet gehonoreerd.
 
Vermogensfondsen op hun beurt ontvangen veel aanvragen die niet aansluiten bij hun missie. Aanvragers en projectbeoordelaars bij vermogensfondsen spreken vaak niet dezelfde taal en daaruit vloeien veel misverstanden voort. Dit handboek kan daar verandering in brengen. Dit boek is geschreven voor u…. de aanvrager.
 
In het Handboek Vermogensfondsen wordt stap voor stap het gehele proces met u doorlopen. Vanaf het ontstaan van het idee, de oriëntatie, de toetsing van het draagvlak en het opzetten van een strategie, naar het opstellen van het projectplan en het schrijven van de aanvraag. Het geheel wordt onderbouwd met voorbeelden uit de praktijk. Een uitgebreide gereedschapskist voor u als aanvrager om mee aan de slag te gaan.
 
Auteur: Esther Leeuw
Prijs: € 19,95

Handboek Vermogensfondsen

Dit boek kost €19,95 Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €2,50.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail

 
gerelateerde items