Handboek Sponsoring en Fondsenwerving

14 februari 2017, 12:00
Handboek Sponsoring en Fondsenwerving
Handboek Sponsoring en Fondsenwerving
voor non-profit organisaties
 
Het Handboek Sponsoring en Fondsenwerving voor non-profit organisaties is een concrete, stap-voor-staphandleiding om meer te halen uit sponsoring en fondsenwerving. Of u nu op zoek bent naar extra gelden voor een instelling op het gebied van zorg of welzijn, onderwijs of milieu, amateursport of cultuur, de methoden en technieken om succesvol fondsen te werven zijn overal hetzelfde.
 
Dit boek geeft praktische handreikingen, zoals dé methode om sponsors en vaste gevers te vinden. Maar ook: hoe schrijft u een sponsorbrief, hoe organiseert u een zinvolle wervingsactie, hoe formuleert u fondsaanvragen en hoe richt u een relatiedatabase in die zich daadwerkelijk terugbetaalt. Bovendien levert dit boek alle instructies, modellen, checklists en voorbeelden om sponsoring en fondsenwerving in een degelijk meerjarenbeleid gestalte te geven. Nederlandse cases en voorbeelden uit uiteenlopende sectoren vormen hierbij een bron van inspiratie.
 
Het Handboek Sponsoring en Fondsenwerving bewijst dat er in Nederland voor lokale, regionale en andere kleinschalige instellingen volop kansen bestaan een structurele extra geldstroom aan te boren. Burgers, ondernemers en fondsbestuurders dragen vaak liever bij aan tastbare doelen in eigen omgeving dan aan een abstract doel aan de andere kant van de aardbol. Dit praktijkboek helpt u deze mogelijkheden optimaal te benutten. Een must voor iedereen die zich serieus met fondsenwerving bezig wil houden.
 
Auteur: door Hans van der Westen
Prijs: € 39,50

Bestel nu Handboek Sponsoring en Fondsenwerving

Dit boek kost €39,50. Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €2,50.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
gerelateerde items