Handboek Nalatenschappen

14 februari 2017, 16:00
Handboek Nalatenschappen
Handboek Nalatenschappen
Een goed doel in het testament

Steeds meer mensen steunen non-profitorganisaties via hun testament. Een op de vijf euro’s die particulieren geven komt via een testament. Tot 2040 voorzien we een verdere grote groei. Door vergrijzing overlijden ieder jaar meer mensen. Een steeds groter deel van de ouderen blijft kinderloos. En de voorspelling is dat ook het vermogen van hen verder zal toenemen. Maar het is ook een bijzonder mooie manier van steun.
 
Geen wonder dat nalatenschappen zo in de belangstelling staan. Bij de traditionele fondsenwervende organisaties, maar ook bij culturele en maatschappelijke organisaties, bij ziekenhuizen en zorginstellingen. Zelfs lokale verenigingen en sportclubs vragen zich af hoe zij nalatenschappen kunnen werven. Want hoe kan je op een integere en effectieve manier mensen stimuleren om hun organisatie via het testament te ondersteunen? Hoe vertel je het verhaal van jouw organisatie? Hoe doe je dat binnen dit juridisch en fiscaal bijzondere terrein van fondsenwerving, met een vooral oudere en soms kwetsbare doelgroep?
 
Dit boek ontvouwt stap voor stap hoe u voor uw organisatie nalatenschappen kan werven en afwikkelen. Het omschrijft welke doelgroepen u kunt benaderen en wat de beste boodschap is. Het maakt vertrouwd met de juridische en fiscale kaders en helpt u een goede aanpak in uw organisatie te ontwikkelen. Het geeft inzicht en praktische inspirerende voorbeelden uit Nederland en andere landen. Handboek Nalatenschappen is onmisbaar wanneer u serieus met nalatenschappen aan de gang wilt.
 
Auteur: Arjen van Ketel
Prijs: € 29,50

Bestel nu Handboek Nalatenschappen

Dit boek kost €29,50. Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €2,50.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
gerelateerde items