Toon alles (1)

Grote-giftenwerving in 60 minuten

1 februari 2017, 12:00
Grote-giftenwerving in 60 minuten
Grote-giftenwerving in 60 minuten
voor non-profit bestuurders en directies
 
In deze handzame uitgave wijden Nienke Teunissen en Hans van der Westen directieleden en bestuurders van non-profitorganisaties in in de geheimen van het mecenaat. Een informatieve en motiverende spoedcursus: in niet meer dan 60 minuten leert u hoe u stap voor stap bouwt aan een structurele (geef)relatie met vermogende particulieren.
 
In Grote-giftenwerving in 60 minuten komen aan bod, de kansen, beperkingen en consequenties voor de vrager en zijn organisatie bij het opstarten van een grote-giftencampagne of -programma. Teunissen en Van der Westen belichten – behalve de noodzaak voor non-profitorganisaties om hiermee aan de slag te gaan – vooral ook de kansen die er liggen. Ze besteden ruimschoots aandacht aan ontwikkeling, sturing en management van dit soort programma’s, waarin juist directieleden en bestuurders persoonlijk een cruciale rol spelen.
 
In dit boek leest u hoe passend, effectief, bevredigend en vooral leuk grote-giftenwerving voor u als directeur of bestuurder kan zijn. Uiteraard vindt u hierin ook alle belangrijke tips voor succes.
 
Auteurs: Nienke Teunissen en Hans van der Westen
Prijs: €19,50

Bestel nu Grote-giftenwerving in 60 minuten

Dit boek kost €19,50. Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €2,50.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail

 
gerelateerde items