Goed Geven

28 september 2015, 14:13
Goed Geven
Goed Geven
Goed Geven is het eerste Nederlandstalige filantropie-handboek dat particuliere grootgevers een complete leidraad geeft voor een strategisch schenkingsplan. Het handboek bevat praktische tips, inspirerende voorbeelden en een compleet stappenplan om giften in te zetten als 'investeringen' in een betere wereld.

Goed geven wordt gecomplementeerd door checklists, adressenlijsten en praktische informatie.
 
Auteur Diana van Maasdijk
Uitgever Lenthe Publishers
Taal Nederlands
Afmetingen 17x243x167 mm
Prijs 32,50
ISBN10 9075458592
ISBN13 9789075458596
 
Terug naar boekwinkel overzicht

►Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van het wel en wee in Het Land van Goed Doen, blijft u ons dan volgen via het kosteloze DDB Journaal of bezoek onze voortdurend geactualiseerde website www.dedikkeblauwe.nl. U vindt daar duizenden artikelen, columns en commentaren: een ware schatkamer. Aanmelden voor een gratis abonnement op DDB Journaal: klik hier.
 
►Wilt u helemaal up-to-date zijn: volg ons dan op twitter (@dedikkeblauwe) voor het laatste nieuws, op Face-book voor de laatste bloopers en roddels en op LinkedIn om mee te discussiëren met andere beslissers in de wereld van doneren en sociaal investeren.

Bestel nu 'Goed Geven'

Dit boek kost €32,50.
Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen € 2,50.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Betalingsverplichting

gerelateerde items