Toon alles (1)

Geven in Nederland 2020 op 15 april nu online

8 april 2020, 08:15
Geven in Nederland 2020 op 15 april nu online
Geven in Nederland 2020 op 15 april nu online
De presentatie van de uitkomsten van het onderzoek Geven in Nederland 2020 op 15 april 2020 gaat door als een online presentatie, met daarin ook aandacht voor de gevolgen van de coronacrisis voor de filantropie. Iedereen die zich al had aangemeld voor de live presentatie krijgt bericht. Nieuwe aanmeldingen zijn intussen niet meer mogelijk.
 
Geven in Nederland is het longitudinale onderzoek waarin macro-economische cijfers worden verzameld over geven door huishoudens, nalatenschappen, bedrijven, fondsen en goededoelenloterijen. Middels een online presentatie zullen de laatste inzichten uit Geven in Nederland 2020 worden gepresenteerd. Aansluitend volgen presentaties over geven door huishoudens en vrijwilligerswerk. 

In het volgende deel zal worden ingegaan op de actualiteit: Wat betekent de coronacrisis voor de filantropie? Wat kunnen wij op basis van wetenschappelijke inzichten uit het verleden zeggen over de filantropie in de toekomst? Kunnen we leren van eerdere crisissituaties? 

Gedurende de presentaties is er ruimte om via een chatbox vragen in te sturen. Deze vragen zullen door diverse moderatoren worden voorgelegd aan de sprekers. 
Wat: online presentatie GIN 2020
Wanneer: 15 april, vanaf 14.00 uur
Duur: ca. 90 minuten
Inschrijven: niet meer mogelijk
Voor verdere organisatorische vragen over de Dag van de Filantropie kunt u contact opnemen met Brigitte Schouten, b.schouten@vu.nl.
 
►Bron: VU

gerelateerde items