Toon alles (2)

Bestel nu het gedrukte boek Geven in Nederland 2020

2 maart 2020, 00:00
Bestel nu het gedrukte  boek Geven in Nederland 2020
Bestel nu het gedrukte boek Geven in Nederland 2020
Op 15 april is de twaalfde uitgave van het longitudinale VU-onderzoek Geven in Nederland gepresenteerd. Wilt u het onderzoek ontvangen, bestel dan nu uw exemplaar.

In Geven in Nederland 2020 worden opnieuw verschillende soorten bijdragen van huishoudens, individuen, fondsen, bedrijven en goede doelenloterijen in kaart gebracht en samengevoegd tot een macro-economisch overzicht. Het onderzoek geeft antwoord op de volgende vragen. Vanuit welke bronnen zijn vrijwillige bijdragen aan maatschappelijke doelen afkomstig? Wat is de waarde van de bijdragenvan Nederlandse burgers, bedrijven, fondsen en kansspelen? Welke doelen ontvangen hoeveel steun en op elke manieren? Hoe zijn de hoogte en wijze van bijdragen in de afgelopen jaren veranderd? 

Het onderzoek geeft inzicht in de omvang, de bronnen en de bestemming van vrijwillige bijdragen. Het boek verschaft al diegenen die werkzaam zijn in en/of (wetenschappelijke) interesse hebben in filantropie de basiskennis over deze sector. Maar ook besturen, staf en directies van instellingen voor cultuur, onderwijs, zorg en welzijn zullen in dit boek informatie vinden als zij zich op fondsenwerving (gaan) richten.

Geven in Nederland 2020 wordt uitgegeven door Stichting Lenthe. Wilt u uw gedrukte exemplaar bestellen? Vul dan het formulier hieronder in. 

Bestel nu Geven in Nederland 2020

Dit boek kost €27,50 excl. btw Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €4,50.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Speciale Actiecode
Betalingsverplichting

 
gerelateerde items