Toon alles (3)

Fondsenwerving Café Amsterdam

24 mei 2018, 08:00
Fondsenwerving Café Amsterdam
Fondsenwerving Café Amsterdam
Donderdag 21 juni gaan de deuren van het Fondsenwerving Café Amsterdam weer open. De plek waar elk kwartaal meer dan honderd professionele fondsenwervers en marketeers, maar ook anderen met een hart voor filantropie, bij elkaar komen om successen, zorgen, kansen, roddels en sterke verhalen met elkaar te delen. Zonder agenda. Gewoon een laagdrempelige en bovenal leuke manier om te netwerken en weer eens goed bij te praten.

Deze editie wordt afscheid genomen van Hanneke Lenkens, die na zeven jaar werkzaam te zijn geweest als directeur voor Nederland Filantropieland, per 1 juni overstapt naar Het Spoorwegmuseum in Utrecht. 

Aanmelden
Leden van Nederland Filantropieland kunnen zich eenvoudig aanmelden door deze link te volgen. De borrel vindt plaats bij Café de Paris op het Rokin.

Ben je nog geen lid van de NLFL community? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. We verzoeken je alleen voorafgaand aan de borrel, als bijdrage in de kosten, voor 10 euro (excl. BTW) een ticket in onze webshop te kopen waarmee je een bijdrage levert aan de kosten: klik hier.

 
Lid worden van Nederland Filantropieland kost 175 euro per jaar. Vervolgens zijn alle diensten gratis toegankelijk (MeetUp’s, Kijkjes in de keuken van, webinars, korting op een abonnement van The Fundraiser en nog veel meer). Klik hier om lid te worden.
gerelateerde items