Toon alles (1)
Redactie Dikke Blauwe

FondsenBoek 2017

11 februari 2017, 12:00
FondsenBoek 2017
FondsenBoek 2017
Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen
 
De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector verplicht Nederlandse vermogensfondsen vanaf 2014 meer gegevens openbaar te maken, waaronder beleidsplannen en financiële informatie. De nieuwe edities van FondsenBoek en FondsenDisk spelen in op deze ontwikkeling en bevatten daardoor aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. Gegevens die voor u het verschil kunnen maken om uw fondsenwerving tot een succes te maken.
 
Eerdergenoemde transparantiedoelstelling beoogt fondsen te stimuleren hun gegevens adequater in te vullen. Omdat de gegevens door de fondsen zelf worden bijgehouden, is de gebruiker verzekerd van betrouwbare en zo actueel mogelijke informatie. De teksten zoals u ze in deze uitgave aantreft, zijn opgenomen op basis van de gegevens zoals deze door de betreffende fondsen aan Kenniscentrum Filantropie zijn aangeleverd.
 
Het FondsenBoek 2017 heeft - naast bovengenoemde toevoegingen - een geheel nieuwe vormgeving gekregen. Daardoor ontstaat een nóg gebruikersvriendelijker overzicht dan voorheen van 1.034 fondsen in totaal. 

Auteurs: Walburg Pers i.s.m. Kenniscentrum Filantropie
Prijs: €49,50 (excl. €6,75 verzendkosten)

Bestel nu FondsenBoek 2017

Dit boek kost €49,50. Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €6,75.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail

 
gerelateerde items