Toon alles (2)

Faits divers

4 september 2014, 04:00
Stop met emmeren en begin met geven.
Stop met emmeren en begin met geven.
De Nederlandse ‘Ice Man’ Wim Hof, die voortdurend nutteloze records breekt door zich spiernaakt dagenlang in ijswater te laten parkeren, eist samen met de producent van Beerenburg en oud Journaallezer Fred Emmer ten minste 50% van de opbrengst van de ALS-bestrijding wegens ‘ideeënroof’.
Natuurmonumenten gaat binnenkort ijskoud parkeerautomaten en filematrixborden op de Hoge Veluwe plaatsen. Dat is de nu al zekere uitkomst van de grote volksraadpleging die net van start is gegaan. Het komt misschien als een koude douche, maar na de Oostvaardersplassen kunt u voortaan de duinen, de Waddeneilanden en de Biesbosch alleen nog in de bioscoop bekijken.
Tot slot: er komt definitief geen ‘Mars op Den Haag’ van de Nederlandse filantropiesector (naar het Amerikaanse voorbeeld van Dan Pallotta). Bij de besprekingen hierover raakten niet alleen de voorzitters van VFI en IF slaags, maar strandde ook het voorstel van SBF-voorzitter Steven van Eijck om de optocht te laten inzegenen door bisschop Van den Hende.
Met een ijsemmer. Dat dan weer wel.
gerelateerde items