Extern advies in fondsenwervende organisaties

20 augustus 2018, 00:00
Extern advies in fondsenwervende organisaties
Extern advies in fondsenwervende organisaties
Dit rapport is het eerste deel in een nieuwe reeks onderzoeksverslagen van Lenthe. Voor dit onderzoek heeft Lenthe opdracht gegeven aan het marktonderzoeksbureau Discript, dat het inkoopgedrag onderzocht bij mensen die aan de klantzijde bij extern advies betrokken zijn, als gebruiker, als beslisser en/of als budgethouder bij fondsenwervende organisaties: zowel goede doelen als fondsenwervende non-profits. Het resultaat: een schat aan inzicht in de trends rond besteders en bestedingsontwikkelingen.
 
Dit rapport biedt handvatten en inzicht voor zowel de opdrachtgevers van fondsenwervende organisaties enerzijds, als voor de externe adviseurs anderzijds. Voor de eerste doelgroep - die veelal financiert met maatschappelijk geld - is dit rapport een instrument om het huidige proces van inkoop van extern advies nog eens goed te analyseren en te wegen; voor de tweede doelgroep is dit rapport beslist aanleiding voor inzichten in ontwikkeling in het businessmodel. Dit onderzoeksmes snijdt dus aan twee kanten. 
 
Titel:                      Extern advies in fondsenwervende organisaties
Auteur:                 Roel van Schaik - Discript
Aantal pagina’s  87
Prijs:                      € 135,-

Bestel nu Extern advies in fondsenwervende organisaties

Dit rapport kost €135,- Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €2,50.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Actiecode


 
gerelateerde items