Excuses

20 december 2012, 04:00
Excuses
Excuses
Omdat ik 2013 graag met een schone lei wil beginnen, bied ik hier mijn excuses aan de volgende personen en instanties aan:

Het Blockbusterfonds: betekent niet de definitieve Verefteling van onze cultuur waarbij u zich met zes miljoen lekkende Terlenka-bejaarden moet vergapen aan het complete aquarel-oeuvre van Toon Hermans of de kleiknutsels van Bonnie St. Clair uit haar sherry-periode.
De Trouw Top 50 van beste goede doelen: is beslist betrouwbaarder dan de uitkomsten van de laatste Noord-Koreaanse verkiezingen en al helemaal geen methodologische keutel, die zonder noemenswaardige tussenkomst van de onderzoekers door de goede doelen zelf rechtstreeks is doorgestort in de Trouwpot als een deugdgeurend roosje.
De achterban van VFI: lijkt in de verste verten niet op grote, rijke, arrogante, kuilgravende, in lederhosen vacuüm getrokken Pruisische goede doelenworsten.
Kunst & ondernemen, het door Halbe Zijlstra aangeprezen ondernemingsconcept: is geen warme drol die als feestgebak wordt geserveerd door kooplui en dominees die u morgen fluitend belasting laten betalen voor het opgaan van de zon.
Aart Staartjes en Willeke Alberti, die de Week van het Testament luister moesten bijzetten: uit onderzoek blijkt helemaal niet dat 73 procent van de Nederlanders denkt dat deze beide BN’ers reeds zijn overleden en hierdoor het ‘geven met de koude hand’ aan goede doelen zouden moeten bevorderen.
Wereld Kanker Onderzoek Fonds-bestuurder Nadia Ameyah die tegenover Argos alles categorisch ontkende: kan niet nu al de boeken in als het hoogtepunt van de cursus ‘Jezelf in de voet schieten. Een stappenplan voor geplande zelfmutilatie met een bazooka’.

Proost.
gerelateerde items