Erinn Leeuw versterkt Filanthropium-team

6 januari 2014, 18:55
Erinn Leeuw versterkt Filanthropium-team
Erinn Leeuw versterkt Filanthropium-team
Het Filanthropium-team van uitgever Lenthe Publishers is vanaf begin dit jaar versterkt door de komst van Erinn Leeuw. Leeuw gaat voor Lenthe Publishers aan de slag als freelance relatiemanager. Zij is mede verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de filantropie-uitgaven van Lenthe (o.a. Filanthropium Jaargids 2014 en Filanthropium Journaal) voor de goede doelenorganisaties.

Erinn Leeuw (1968) studeerde rechtswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Leiden. Na haar studie was zij twaalf jaar in diverse functies werkzaam binnen het bank- en effectenwezen. Elf jaar geleden maakte zij, omdat zij ook op professioneel gebied meer maatschappelijk betrokken actief wilde zijn, de overstap naar de fondsenwerving en goede doelensector.

Als zelfstandig consultant adviseerde zij o.a. Amnesty International, het Longfonds, Natuurmonumenten, Simavi, Fair Food International, het Leonardo onderwijs en de Protestants Christelijke Ouderen Bond op het gebied van evenementen, bedrijfssponsoring & vermogensfondsen.

Erinn Leeuw is auteur van het Handboek Vermogensfondsen (2012), een leidraad voor non-profits hoe een succesvolle subsidieaanvraag te schrijven en hoe research te doen naar passende vermogensfondsen.
gerelateerde items