Toon alles (1)

Eindejaarsacties leveren Dance4Life ruim half miljoen euro op

4 januari 2018, 08:00
Eindejaarsacties als de FundRace en de Situation Room leveren Dance4Life ruim half miljoen euro op
Eindejaarsacties als de FundRace en de Situation Room leveren Dance4Life ruim half miljoen euro op
Partners, relaties en ambassadeurs van Dance4Life hebben mooie successen behaald tijdens twee razendsnelle eindejaars fundraisers: tijdens de FundRace haalden twintig salestoppers een bedrag van 89.900 euro op voor het Nederlandse scholenprogramma van het goede doel en vijf leden van het Friends4Life-netwerk bezorgden tijdens de Situation Room vele gratis producten en diensten, waardoor zij 502.524 euro aan kostenbesparingen voor de organisatie realiseerden.
 
Kees Tol, SBS6-presentator en kersverse ambassadeur van Dance4Life, moedigde ambassadeur als Team Captain de twintig ondernemers en partners van Dance4Life aan die meededen aan de FundRace: in vier uur tijd zoveel mogelijk sponsors werven in je eigen netwerk. Ambassadeur Barry Paf nam de cheque van 89.900 euro aan, waarmee Dance4Life bijna tweehonderd klassen op Nederlandse middelbare scholen gratis kan voorlichten over seksueel geweld. Deze jongeren kom op hun beurt in actie voor leeftijdsgenoten in Pakistan.

Situation Room

Ook tijdens de Situation Room werden successen behaald. Voor het vijfde jaar op rij had een vijftal ondernemers een etmaal lang maar één doel voor ogen: zo veel mogelijk besparingen realiseren voor Dance4Life. Met behulp van hun netwerk en creativiteit gingen de ondernemers aan de slag met een wensenlijst met het doel zoveel mogelijk aan directe besparingen op te leveren. Geld dat daardoor rechtstreeks naar Dance4Life’s einddoel gaat. Via whatsapp, mail, telefoon en social media mobiliseren zij hun netwerk om zoveel mogelijk wensen van Dance4Life te vervullen. De met een SponsorRing bekroonde Situation Room draait niet om een donatie in euro´s maar om producten, diensten of kennis. Tijdens de ontknoping van de Situation Room maakte ambassadeur Xander de Buisonjé het eindbedrag aan besparingen bekend. 
 
gerelateerde items