DDB Magazine #7-2019

14 november 2019, 00:00
Nummer 7 van DDB Magazine is een speciale bewaareditie met de jaarlijkse DDB100 en artikelen over fondsenwervende goede doelen. Het is een fullcolour book-a-zine, gericht op major donors en hun financiële adviseurs. Naast de reguliere verspreiding, ligt deze editie ook naast andere gezaghebbende opiniebladen in de betere boekhandel.

Het magazine opent met een uitgebreid interview met de winnaar van De Dikke Blauwe 100, de jaarlijkse ranglijst van invloedrijksten in de filantropie: Adriana Esmeijer. Daarnaast is de gehele lijst in het magazine te lezen.
 
Het hart van de major-donoreditie bestaat uit speciale content zowel over individuele bestuurders als organisaties die hun steunwaardigheid bepleiten door de relevantie en impact van hun werk onder de aandacht te brengen van potentiële donoren en investeerders en hun adviseurs. 
Hoe krijgt u deze editie in uw bezit?
Word lid van De Dikke Blauwe of  vul hieronder het formulier in om het magazine los te bestellen.

Bestel nu De Dikke Blauwe Magazine

Dit magazine kost € 8,95. Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €2,50.
Ik bestel hierbij:

Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Ik wil meer dan 1 exemplaar bestellen, namelijk:
Betalingsverplichting

gerelateerde items