Toon alles (2)
Redactie Dikke Blauwe

Reserveer nu uw paspoort in jaargids De Dikke Blauwe4!

29 mei 2017, 10:00
De Dikke Blauwe4 komt er weer aan: reserveer nu vast uw exemplaar!
De Dikke Blauwe4 komt er weer aan: reserveer nu vast uw exemplaar!
Op 3 oktober 2017 verschijnt alweer de het vierde opeenvolgende journalistieke jaarboek over doneren & sociaal investeren in Nederland: De Dikke Blauwe4. Bent u een goed doel of dienstverlener, en wilt u zich profileren voor een toegewijd publiek van major donors en beslissers in de wereld van doneren & sociaal investeren? Reserveer dan nu vast uw plaats in de nieuwe jaargids.
 
DDB4 is opnieuw een compleet vernieuwd en geactualiseerd informatie-, -opinie en naslagboek over alle vormen van maatschappelijke vrijgevigheid: van schenken & nalaten tot en met lenen & investeren met een maatschappelijk rendement. DDB4 wordt gemaakt door de redactie van het opiniemagazine De Dikke Blauwe Journaal, onder leiding van journalisten Charles Groenhuijsen en Edwin Venema, en is een ideale introductie voor iedereen die de weg wil weten in 'Het Land van Goed Doen', waar jaarlijks zo'n €6 miljard (!) aan geefgeld in omgaat. DDB4 ordent, selecteert en duidt op journalistieke wijze.
 
Donoren (en hun adviseurs, zoals notarissen), maar ook bestuurders/budgetbeslissers van filantropische organisaties, fondsenwervende ngo's (cultuur, zorg, wetenschap), kerken en financieringzoekende social entrepreneurs vinden in dit 600 pagina’s  tellende boek o.a. een compleet jaaroverzicht, 15 compacte 'kerndossiers', de belangrijkste filantropietrends, (wetenschappelijke) achtergrondartikelen en de jaarlijkse ranglijst met 100 'invloedrijkste' personen.
 
Filantropische paspoorten
Zowel fondsenwervende organisaties als dienstverleners in de sector profileren zich in de jaargids door middel van ‘filantropische paspoorten’. Behalve compacte organisatie-informatie bevatten deze paspoorten ook persoonlijke informatie van bestuurders/leidinggevenden omdat juist in het Land van Goed Doen een goede match van idealen en competenties cruciaal is.
 
Filantropische paspoorten krijgt u niet alleen in het gedrukte jaarboek, maar ook 24/7 online op uw eigen webpagina (‘Newsroom’) binnen het journalistieke platform www.dedikkeblauwe.nl
Wilt u een voorbeeld zien? Klik hier.
 
Wilt u uw paspoort in de komende editie van De Dikke Blauwe & online vast reserveren? Vul dan onderstaand contactformulieer in, dan nemen we z.s.m. contact met u op. Dit formulier verplicht u tot niets.
Bellen kan ook: 06 330 101 78
 
Behoefte aan maatwerk in uw profilering? Contact: drs. Johan Dijk, uitgever | 06 15 89 42 45 | johan.dijk@lenthe.nl
 
Brochure A: Wilt u zich als charitatieve organisatie op een redactionele manier profileren voor een publiek van (potentiële) maatschappelijke financiers/grootgevers en hun adviseurs? Download dan onze brochure A met participatiemogelijkheden voor DDB4 onderaan dit artikel.
 
Brochure B: Wilt u zich als dienstverlener of toeleverancier op een redactionele manier profileren voor een publiek van beslissers & bestuurders van filantropische organisaties? Download dan onze brochure B met participatiemogelijkheden voor DDB4 onderaan dit artikel.

De Dikke Blauwe Gids4 | Jaargids 2017-2018
Een uitgave van social enterprise Lenthe i.s.m. Walburg Pers
Eerste druk, vierde jaaruitgave, Amsterdam 2017
592 pagina’s full colour
ISBN n.n.b.
Prijs €69,- (incl. BTW, excl. verzendkosten)


Dit werd gezegd over De Dikke Blauwe3:

'Een geweldig inspirerend boek en een absolute eer om er in te mogen staan en er deel van uit te maken'

Joop van den Ende, winnaar DDB100 invloedrijkste personen in doneren & sociaal investeren

'Een indrukwekkende staalkaart van onze huidige filantropische kracht'
Jan Peter Balkenende, voorzitter Maatschappelijke Alliantie

'De beste, overzichtelijkste en meest complete introductie tot filantropie en sociaal investeren in Nederland voor een breed publiek'
prof. dr. Theo Schuyt, hoogleraar filantropie

'Hij is dik, blauw en echt goed. Dit boek hoort bij elke bestuurder en fondsenwerver op de werktafel te liggen'
Fons van Rooij, voorzitter Nederland Filantropieland

Neem contact met mij op over een paspoort in jaargids DDB4

Ik wil graag een paspoort reserveren in jaargids DDB4/ik wil meer informatie over een paspoort. Deze aanvraag verplicht mij tot niets.
Naam
Organisatie/bedrijf
Telefoon
E-mail
gerelateerde items