Kom ook naar Corporate Power 2021

25 november 2020, 13:00
Corporate Power 2021 vindt plaats in het AFAS Theater te Leusden.
Corporate Power 2021 vindt plaats in het AFAS Theater te Leusden.
Save the date: op woensdag 26 mei vindt tussen 10.30 en 17.30 bij de AFAS Foundation in Leusden het jaarsymposium plaats van het netwerk Corporate Foundation Forum. Corporate Power is het zuster-evenement van Civil Power (waar jaarlijks in november de invloedrijkste spelers in de filantropie bij elkaar komen, onder meer om de nieuwe nummer 1 van De Dikke Blauwe 100 te huldigen.
 
Corporate Power wisselt kennis en ervaringen uit, agendeert actuele thema's voor bedrijven die al actief zijn met een bedrijfsfonds of dat overwegen en verbindt partijen die daarbij kunnen helpen. Indien coronamaatregelen een bijeenkomst in mei onmogelijk maken, verplaatsen we het event naar september. Wilt u op de hoogte worden gehouden van Corporate Power, vul dan onderstaand formulier in.
 
Ledenvergadering via video
Op dinsdag 15 december vindt onder leiding van Margot Cooijmans, directeur van Philips Foundation en voorzitter van de programmacommissie, een videovergadering plaats waarin het thema en het programma van Corporate Power 2021 wordt besproken. Wilt u zich hiervoor aanmelden, klik dan hier.

Houd mij op de hoogte van Corporate Power

Vul onderstaand formulier in als u interesse heeft in het bijwonen van Corporate Power. We zullen u dan te zijner tijd een uitnodiging toezenden. Met het invullen van dit formulier is uw deelname dus nog niet bevestigd, maar maakt u alleen uw interesse kenbaar.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Organisatie
Mijn organisatie is een
Ik ben lid van het Corporate Foundations Forum (CFF)

 
gerelateerde items