Toon alles (1)

Aanmelden voor Civil Power 2020

12 mei 2020, 00:00
Op 19 november vindt de derde editie van Civil Power plaats in Amsterdam. U kunt zich nu alvast inschrijven.

Programma
We werken momenteel nog hard aan ons programma. Dagvoorzitter is Twan Huys en hij ontvangt onder anderen Jeroen Dijsselbloem, de winnaar van DDB100 2020, de twee filantropieprofessoren Paul Smeets en René Bekkers en mensen die dit jaar in DDB100 staan.

 
(Foto: Mark Ahsmann)
Locatie
Voorlopig is de locatie het Rijksmuseum te Amsterdam.

Mocht de coronacrisis roet in het eten gooien, dan vindt Civil Power mogelijk op een andere locatie plaats of in een andere setting (tv studio of online) U ontvangt hierover als deelnemer bericht.
Kosten
De kosten voor deelname aan Civil Power bedragen 100 euro excl. btw. Leden van De Dikke Blauwe krijgen 20 procent korting. Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Early bird-cadeautje
Deelnemers die zich registeren voor de 1e zomerdag (21 juni), krijgen van Lenthe na betaling van de bijdrage in de kosten het nieuwe  - en zeer goed ontvangen - boek Wandellust van Twan Huys cadeau (zo lang de voorraad strekt). Een geste die naar de smaak van de programmacommissie goed past in deze tijd van sociale isolatie en thuis werken. Wandelen is ontspannend en inspirerend. De tijd kan ook mooi worden gebruikt om vragen of stellingen te bedenken voor de auteur als u hem treft op Civil Power. Lees hier het interview met de dagvoorzitter.
AANMELDFORMULIER
Ik ben lid van De Dikke Blauwe
Aanhef


Voornaam
Achternaam
Organisatie
Functie/rol
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail
Telefoonnummer
Factuur verzenden aan (e-mailadres)
Referentie op factuur
Betalingsverplichting

Annuleringstermijn

Ik wil graag het boek Wandellust ontvangen van Twan Huys (zo lang de voorraad strekt)


gerelateerde items