Het laatste nieuws over bedrijfsfilantropie

30 december 2019, 00:00
Het nieuwe ledennetwerk Corporate Foundations Forum (CFF) is bestemd voor Nederlandse corporate foundations en bedrijven in Nederland die filantropische activiteiten ontplooien. 
 
De oprichting van het CFF is de volgende stap in de professionalisering in Nederland van het relatief nieuwe en groeiende fenomeen corporate foundations. Het uiteindelijke doel: corporate foundations in Nederland laten groeien. 

Bent u werkzaam bij een corporate foundation of in de bedrijfsfilantropie en wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, achtergrond en opinie op het gebied van bedrijfsfilantropie, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wilt u nieuws over uw bedrijfsfonds met ons delen, mail dan naar cff@lenthe.nl.

Corporate Foundations Forum Newsletter

E-mail
Voornaam
Achternaam
Naam organisatie
Functie
Telefoonnummer
Ik ben werkzaam voor een bedrijfsfonds

Stichting Lenthe gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

Email
Directe post
Aangepaste online advertenties
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lenthe.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons email-marketing platform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.(gewijzigd)

 
gerelateerde items