'Big Data en Fondsenwerving' op Windesheim

2 mei 2016, 10:00
'Big Data en Fondsenwerving' op Windesheim
'Big Data en Fondsenwerving' op Windesheim
Op donderdag 19 mei vindt op hogeschool Windesheim de kennismiddag 'Big data en fondsenwerving' plaats. In korte sessies wordt vanuit drie perspectieven gekeken naar het toenemende belang van big data voor de fondsenwerving. Ook zal deze middag aan studenten Fundraising Grantmaking & Sponsoring hun diploma FG&S worden uitgereikt.
 
De 'Big Data en Fondsenwerving'-middag is een kennisinitiatief van hogeschool Windesheim in samenwerking met twee Zwolse ondernemingen, Christal en Mailtraffic. Deze twee dienstverleners richten zich beide op de filantropische sector en op het bedienen van donateurs. In drie korte sessies wordt ingegaan op trends en ontwikkelingen in het geefgedrag en op concrete kansen en bedreigingen die big data hierbij bieden.
 
Bij de start van de inspiratiemiddag wordt ook aan tien studenten die het complete FG&S-programma van hogeschool Windesheim succesvol hebben afgerond, hun diploma 'Fundraising Grantmaking & Sponsoring' uitgereikt. In september start op Windesheim weer de minor FG&S (voor reguliere hbo-studenten) en het cursusaanbod FG&S.
 
Belangstellenden zijn op 19 mei vanaf 13.00 uur welkom in het Mediacafe in het X-gebouw (X1.90). Klik hier om u aan te melden.
 
gerelateerde items