Toon alles (2)

Assistent coördinator afstudeerfeest bij UAF

7 maart 2018, 05:59
Assistent coördinator afstudeerfeest bij UAF
Assistent coördinator afstudeerfeest bij UAF
Functie: Assistent coördinator afstudeerfeest
Organisatie: Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF
Aantal uren: wisselend - flexibel
Locatie: Utrecht
Vervaldatum: 30 maart
 
Sinds 1948 steunt Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF hoger opgeleide vluchtelingen bij hun studie en het vinden van een baan op niveau. Veel vluchtelingen studeerden en behaalden hun diploma al in het land van herkomst. De diploma’s van deze artsen, ingenieurs, juristen, economen en vele anderen worden hier niet erkend. Daarom is opnieuw studeren hun enige kans om zich te ontwikkelen en hun talenten te benutten. Dit vergroot ook hun maatschappelijke bijdrage. Het UAF begeleidt momenteel ongeveer 3.000 vluchtelingen. Jaarlijks studeren ruim 200 vluchtelingen af en vinden rond 300 vluchtelingen een baan. Het UAF is onafhankelijk en bestaat dankzij de giften van 26.000 donateurs en fondsen. Het UAF ontvangt subsidie van het ministerie van OCW en is beneficiant van de Nationale Postcode Loterij.

Taken
Binnen het UAF werken ruim 100 bevlogen professionals. De afdeling Communicatie en Fondsenwerving is elk jaar verantwoordelijk voor het organiseren van een afstudeerfeest voor de vluchtelingen die dit jaar afstuderen. Onze evenementencoördinator en een team van collega’s houden zich hier mee bezig, en dit team zoekt een assistent coördinator Afstudeerfeest (Vacature 2018 – 04) die de evenementencoördinator vanaf april/mei 2018 hierbij ondersteunt.
Wat ga je doen?
 • Je verricht allerlei ondersteunende organisatorische en administratieve werkzaamheden voor de organisatie van ons afstudeerfeest begin oktober.
 • Je ondersteunt de evenementencoördinator en het organisatieteam bij het organiseren van een feestelijke bijeenkomst voor onze afgestudeerde studenten, waaronder het uitnodigingstraject.
 • Je werkzaamheden beginnen in april/mei voor 4 – 6 uur per week, in juni/juli/aug 8-12 uur per week, in september 20 – 22 uur en de eerste week van oktober fulltime.
 • Belangrijk is dat je flexibel bent in je beschikbaarheid.

Functie-eisen en profiel
Om dit werk te kunnen, moet je:
 • accuraat en gestructureerd kunnen werken
 • beschikken over een creatieve geest
 • zelfstandig kunnen werken en je werk goed kunnen plannen en organiseren
 • beschikken over administratieve vaardigheden
 • vaardig zijn met relevante softwareapplicaties, zoals Word, Excel en PPT
 • over goede (telefonische) communicatieve vaardigheden beschikken
 • het Nederlands en het Engels in woord en geschrift goed beheersen.
Het werk is goed te combineren met een studie. Derde- of vierdejaars studenten worden uitgenodigd om te reageren. Je bent flexibel beschikbaar en je woont bij voorkeur in de buurt (Utrecht). Het is belangrijk dat je met name in de zomervakantie volledig beschikbaar bent en dat je dus geen grote vakantieplannen voor die periode hebt.

Ons aanbod
 • Een inspirerende werksfeer in een werkomgeving waar idealisme en professionaliteit gecombineerd worden.
 • Het salaris wordt op grond van werkervaring vastgesteld en bedraagt minimaal € 11,00 bruto per uur.
 • Het UAF beschikt over goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk.

Informeren en solliciteren
Voor nadere inlichtingen kun je bellen met Ermias Goitom (evenementencoördinator, bereikbaar via telefoon 030-2520835). Je sollicitatie kun je tot 30 maart 2018  sturen naar: Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF sollicitaties@uaf.nl onder vermelding van “sollicitatie assistent coördinator afstudeer-feest”. Geef in je mail duidelijk aan per wanneer je beschikbaar bent, voor hoeveel uur/dagen en naar welke dagen je voorkeur uit gaat. Voor meer informatie over het UAF, kijk op onze website.
 
gerelateerde items